Olasz fórum

Olasz fórum

Az Inter és a Bologna Weisz-mezben foglalt állást

2013. január 16. - mbemba

weisz árpád.jpgElsősorban a Boateng-ügy kapcsán az Inter-Bologna, Olasz Kupa-meccs felei úgy érezték, határozottan állást kell foglalniuk a rasszizmust illetően. Ennek jegyében a két csapat játékosai Weisz-feliratú ingekben futottak ki a pályára (a meccset mindenki saját, eredeti mezében játszotta). Tudniillik Weisz Árpád, elsősorban edzőként, ennek a két egyesületnek a trénereként ért el komoly sikereket. Korábban itt írtunk Weisz Árpádról, pályájáról és sorsáról.

A mérkőzés előtt a San Siro-stadionban lévő emléktáblánál találkoztak az egyesületek vezetői, a két város polgármestere, valamint Magyarország milánói főkonzulja, Manno István.

A mérkőzést egy nagyon izgalmas meccsen, hosszabbítás után az Inter nyerte 3-2-re (Guarin és Palacio 34. és 77. percben vezetést szerzett, majd Diamanti és Gabbiadini szépített és egyenlített a 80. és 84. percben, a mérkőzés a 120. percben dőlt el Ranocchia góljával).

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr935021373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása