Olasz fórum

Olasz fórum

Balotelli Milánóban, a Milanban (Mourinhóval köszöntünk!, videós)

2013. január 30. - mbemba

Még csak az kéne, hogy ne essék szó Balotelli hazajöttéről!:)))) A tény már-már közismert: Balotelli 4 évre a Milanba igazolt.

Valami azt súgja, hogy mostantól a Milan szerzeménye átveszi a lapok címoldalait. Garantált a sztori, a szidás, a beszólás, a leszólás, a vicces. Az újságok címlapjait kis túlzással előre meg lehet írni, az azonban egy kicsit rajta is múlik, hogy teljesítményétől lesz hangos a stand (edíííííkolá, mondja az olasz) vagy hülyeségeitől.

Egyik a kedvesebbekből – Mourinho mesélte a cnn-ek: a Rubin Kazany ellen idegenben vergődött az Inter. A csatárok mind eltiltottak, sérültek voltak az egy szem Balotelli kivételével, aki egy sárga lapot begyűjtött az első félidőben. Mourinho a félidő 15 percéből 14-et arra  szánt, hogy meggyőzze emberét: NEM SZABÁLYTALANKODNI! NEM REAGÁLNI! NEM INDULATOSKODNI! NEM FOGLALKOZNI AZ ELLENFÉLLEL! NEM TÖRŐDNI A BÍRÓVAL! CSAK MAGUNKKAL TÖRŐDNI!... Persze, hogy Balotelli a második félidő első percében kiállíttatta magát. :))))

Ha nem hiszed, hogy tényleg így történt, kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr895053729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kifordított nagyanyó 2013.01.31. 12:36:33

Ő az egyik akit magamban leniggerezek.:))
Jópofa az istenbarma.
Nem tudom miért nem játszatták a Cityben.
Sajnos MU drukkerként tudom hogy jól játszik.
A múltkor a United ellen lecserélték aztán két védőjük rúgott gólt.
Ha többet törődik a focival akkor nagyon jó.
A Milanra pedig ráfér az erősítés.

bög 2013.01.31. 15:54:16

balotelli is, mourinho is nagy kedvenc:)
Az én kedvenc sztorim, mikor darts-nyilakkal dobálta meg a City ificsapatát, 200 ezer fontos büntetést kiérdemelve.
süti beállítások módosítása