Olasz fórum

Olasz fórum

A Juve ismét belehúzott (Automata Hari húzta be)

2013. február 26. - mbemba

Van egy olasz mondás: ,,Amikor a játék elkezd keményedni, akkor a kemény fiuk elkezdenek játszani!" (Quando il gioco si fa duro, i duri cominciano a giocare). S a Juve rendre ezt teszi: ha kell, nyer!

A Juvét megszorongatnák, ha tudnák. Ezekben a helyzetekben a Conte-banda előveszi magabiztos énjét, s simán nyeri meccsét. Persze, a Siena legyőzése nem hatalmas fegyvertény, de a 3-0, az 3-0! :) Egész tűrhető formában volt a toszkán mini (5 meccs, 10 pont). A Napoli pedig nem tudta tartani a lépést (Udine-Nápoly 0-0). Ha pontozásos a foci, akkor nyer a Hamsik-csapat, de a brillírozástól távol állt Mazzarri tizenegye. Játékban azért lépett egyet előre a tengerkék az utóbbi hetek után. Hétvégén, sőt pénteken: Napoli-Juve! Máris izzik a Szent Pál!

S hogy nem lett nagyobb a Nápoly kára, az köszönhető a milánói derbi 1-1-ének. Számomra úgy tűnt az első 45-ben, hogy klasszisokkal jobb a Milan. Az Inter azonban nagyon összeszedte magát, s annyira megszorongatta a Milant, hogy 1-1 lett belőle. A meccsen túl, még két érdekesség: két éve az Inter-gól szerzői (Schelotto, Nagatomo, utóbbi gólpassz) a Cesenában focizgattak, a komolyabb infó: az olasz kommentátor szerint Zanetti SOROZATBAN NEGYVENEDIK derbijét játszotta!!!

Gratulálunk a felfoghatatlanul nagy Zanettinek, valamint:Automata Harinak, aki egy telitalálata mellett hétszer is eltalálta a meccs kimenetelét (9)! Zárásnak itt a tegnapi Bologna-Fiorentina 2-1! Mit hagyott ki Cuadrado? (0,26) Mit hagyott ki Toni? (vége)

1. Frajti 8 győzelem,

2. madbalee 7 győzelem,

3. mbemba 6 győzelem

4. 406 coupé 5 győzelem,

5. Automata Hari 4 győzelem,

6. Pietro 87 3 győzelem.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr605106081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2013.02.27. 12:41:52

Ez a kimondhatatlan nevű görög tett róla, hogy a Bologna meccse feleslegessé váljon a számolgatásban: www.transfermarkt.de/de/lazaros-christodoulopoulos/profil/spieler_34283.html

A mezére is inkább a Lazaris van odaírva. :)
süti beállítások módosítása