Olasz fórum

Olasz fórum

Napoli: 5-ös! (ezúttal 406 coupé)

2013. március 31. - mbemba

A cím nem azt jelenti, hogy a nápolyiak hibátlanul játszottak, hanem egész egyszerűen azt, hogy 5 gólra voltak képesek idegenben (Toro-Nápoly 3-5). S ha valaki ilyet tud, akkor belefér az is, hogy a hátvédek néha setesuták, máskor pedig a kapus bénázik.

Ritka az, hogy egy játékos – most a volt Toro-igazolt Dzemaili – három gólt lő, s mégsem tőle hangos a média. Most ez történt: a harminc percre fáradtan beszálló Cavani, alias Káványi előbb összehozott egy tizenegyest csapata kárára (Miért is mondta sirámait bájgúnár bírónknak?), majd lőtt két meccsdöntő gólt. Mazzarri említette, hogy Cavani nehezen emésztette a kispadoztatást.

Amúgy nyert a Milan (Chievo-Milan 0-1), nyert a Juve (Inter-Juve 1-2), vagyis elől nem változott az égvilágon semmi. A Palermo tizenöt forduló után szerzett három pontot, ezúttal Ilicic és Miccoli góljaival. Jövő héten, sőt pontosabban hétfőn (április 8-án): ROMA-LAZIO!!!

Tippjeinkkel ezúttal szerények voltunk. 406 coupé 6 pontja elég volt az elsőséghez. Ennek ellenére nyilván gratulálunk! (remélem, jól számoltam:)

Ezért most így állunk:

1. Frajti 8 győzelem

2. madbalee, mbemba 7-7 győzelem

4. 406 coupé 6 győzelem

5. Automata Hari 5 győzelem

6. pietro87 4 győzelem

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr195185469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása