Olasz fórum

Olasz fórum

Catanián menekülne a Palermo - 33. giornata (tippeljünk)

2013. április 19. - Pietro87

Matematikailag ugyan még nem fog bajnoki aranyat ünnepelni a Juve a Milan elleni rangadó után, de gyakorlatilag az égvilágon semmi izgulni valója nem lesz a maradék hat forduló alatt. Így nem is erre vagyunk a hétvégén kíváncsiak, sokkal inkább arra, hogy veszik a kiesőjelöltek az utolsó kanyarokat. Illetve kíváncsian várjuk, hogy a Fiorentina még jobban megközelíti-e a Rossonerit. Hajrá!

Genoa - Atalanta
Matuzálem már nem egyszer felhívta magára idén a figyelmet (Brocchi és legutóbb Krsticic), az pedig a sors furcsa fintora, hogy a Lanterna után pozitív hősként vonulhatott le a pályáról. A Genoának is valami hőstett kellene ahhoz, hogy legyűrjék a bergamóiakat, mert a Samp ellen csak kínlódtak.

Udinese - Lazio
Lehet az Udinese a szezon végére kapta el a jó formát és most a Lazio ellen is esélyesként lép fel a Friuliban. Bár bravúr lenne az EL elérése. A Lazióba visszatér pár eltiltott, igaz a védelem széle most is fel lesz forgatva. Di Natale elindít egy utolsó rohamot Cavani ellen a címért?

Inter - Parma
Hálátlan feladat Inter meccsre tippelni, annyira, hogy én élesben meg sem fogom játszani. Az Interben csak nevek játszanak, csapatnak se híre, se hamva, így a Parma még könnyen megtréfálhatja a Nerazzurrit. Egy csúnya középmezőnybeli pozíció is befigyelhet még Morattiéknak.

Bologna - Sampdoria
Két elégedett csapat, mert nem kell már hátrafelé nézelődniük. Talán ez a megkönnyebbülés kihozhat még belőlük egy egészen pofás kis meccset. Rutinosak már írják is az ikszet.

Catania - Palermo
Érthetetlen, hogy miért nem a Derby della Sicilia kerül a képernyőre, hiszen hiába a klassz Fiorentina, ez most sokkal érdekesebb lesz. A Catania kicsit kiengedett így a végére, a Palermo pedig, mintha némi életjelet mutatna. Érdekes lesz, az biztos. És ha jól számolom, totálisan kiegyenlített az örökmérlegük is. Sőt még az idegenbeli és hazai győzelmük is.

Fiorentina - Torino
Bár nincs közvetlen veszélyben a Torino, de nem szerencsés ennyire leereszteni a hajrára. Már pedig most sem lesz egyszerű meccse a Bikáknak, hiszen a BL tüzében égő Fiorentina vendégei lesznek. Cuadradóért állítólag beállt a kérők közé a Real Madrid is, pedig tavaly még csak a Leccében nyomta.

Napoli - Cagliari
Ha nem megy Cavaninak, majd megoldja Pandev és Hamsik. Mondhatnák ezt arrafelé, hiszen mostanában az uruguayi helyett ők viszik a prímet. Pedig most kellene egy jó Cavani, hiszen a Cagliari a top ligákat nézve, a legtöbbet javuló csapat egész Európában. Tavaly még a pokolban voltak, ebben az esztendőben pedig egyenesen szárnyalnak.

Roma - Pescara
Igazán könnyű meccs elé néz a Roma, a három szinte garantált. A Pescara szerintem már kiesett, és vajmi kevés esélyt látok a fővárosi pontszerzésükre. A Farkasok jelenleg egyforma ponttal állnak a római kékekkel, de a forduló után minimum kettővel többjük lesz.

Siena - Chievo
Egyértelmű, hogy a legkönnyebb találkozója jön a Sienának és mivel neki van a legnehezebb sorsolása is a végjátékban, egy a veronaiak elleni pontvesztés, egyenlő lenne a Serie B-vel. Csak megemlítem, velük játszanak még: Roma, Catania, Fiorentina, Napoli, Milan. A Chievo kb. egyenlő a Torinóval: nem nyugodhat meg, de nincs is igazán veszélyben.

Juventus - Milan
Rangadó ez így is, hiszen egy Juve - Milan mindig is az lesz. Furcsa dolog, hogy egy Napoli fan most jobban örülne egy hazai sikernek, de nem hiszem, hogy lesz olyan köztük - akár csak egy is - ki a Zebrák győzelméért szorítana. Sokan leírják a Milant, én nem teszem: okozhatnak meglepetést.

Genoa - Atalanta
Udinese - Lazio
Inter - Parma
Bologna - Sampdoria
Catania - Palermo
Fiorentina - Torino
Napoli - Cagliari
Roma - Pescara
Siena - Chievo
Juventus - Milan

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr995235480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2013.04.19. 21:28:23

Bolognában annyira érdekfeszítő meccs lesz, hogy kis híján sikerült kihagynom a beharangozóból. :)

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2013.04.19. 21:29:14

Genoa - Atalanta 2-1
Udinese - Lazio 2-1
Inter - Parma 1-1
Bologna - Sampdoria 1-1
Catania - Palermo 2-0
Fiorentina - Torino 2-0
Napoli - Cagliari 2-1
Roma - Pescara 3-0
Siena - Chievo 0-0
Juventus - Milan 2-1

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2013.04.19. 22:34:47

A yahoon tárgyalták, hogy az Internek annyi sérültje volt, mint kutyában a bolha: gyakorlatilag mindenki volt sérült... leszámítva..., ..., ...

ZANETTIT!!!!!! :)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2013.04.19. 22:36:08

Hogy nehogy elfelejtsem!

madbalee · kepalairas.blog.hu 2013.04.19. 10:54:16
Es az eheti:
Bologna - Sampdoria 1-2
Catania - Palermo 1-1
Fiorentina - Torino 3-0
Genoa - Atalanta 2-1
Inter - Parma 1-0
Juventus - Milan 1-2 (Muntari gol lesz erzem)
Napoli - Cagliari 2-0
Roma - Pescara 3-1
Siena - Chievo 2-1
Udinese - Lazio 2-2
Válasz erre Moderál
mbemba · olaszforum.blog.hu/ 2013.04.19. 15:00:24
@madbalee: Vagy újraszámoljuk! :)

.Frajti 2013.04.19. 20:59:48
Bologna - Sampdoria 1:1
Catania - Palermo 1:1
Fiorentina - Torino 2:1
Genoa - Atalanta 1:1
Inter - Parma 2:0
Juventus - Milan 2:1
Napoli - Cagliari 2:0
Roma - Pescara 3:0
Siena - Chievo 1:1
Udinese - Lazio 2:1

406coupé 2013.04.20. 03:41:12

Genoa-Atalanta 1-0
Napoli-Cagliari 1-0
Siena-Chievo 2-1
Udinese-Lazio 1-0
Juventus-Milan 1-1
Catania-Palermo 2-0
Internazionale-Parma 1-1
Roma-Pescara 3-0
Bologna-Sampdoria 1-1
Fiorentina-Torino 1-0

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2013.04.21. 09:35:58

Petkovics megmondta a diagnózist: Üresek vagyunk, nem tudunk reagálni.
Pedig a tegnapi Udine nem volt egy megállíthatatlan banda, de a Lazio gyengécske volt. Nálam csak Candreva kapná meg az átmenőt.

Di Natale viszont ismét nagy-nagy gólt lőtt!!!!

www.youtube.com/watch?v=u1w7ZWTfK5c
süti beállítások módosítása