Olasz fórum

Olasz fórum

Nápoly, Róma 100%, Kaká példakép lehetne (madbalee nyert, másodszor)

2013. szeptember 17. - mbemba

Valami ott motoszkált bennem az első két forduló után, valami hiányzott… Végignézem a jelen forduló statisztikáját, s oda a hiányérzet: Di Natale már megint bevágta (179-edszer az Udine mezében, 159-edszer a Serie A-ban).

Más hiányérzetem eddig sem volt, s most sem született: lesz itt erős csapat dögivel! Az aranyért nem tudom mekkora csata lesz, de a Bajnokok Ligája helyekért sokan pályáznak. S nem egyszerűen csak ácsingóznak a BL-re, hanem marni fogják egymást érte.

A Nápoly és a Roma vezeti – pontveszteség nélkül – a mezőnyt, de a Juve elleni Inter is bizonyított. Ennél már csak jobbak lesznek, hiszen fiatalok, ráadásul a csapatépítő Mazzarri későn kapott nyersanyagot. A másik milánói egyelőre – igen váratlanul – kisebbnek tűnik, mint az Inter: két idegenbeli meccsén egy pont jött össze, pedig a Verona és a Toro nem a mezőny első feléhez tartozik (Kaká ismét gerincet villantott). A Lazio lesöpörte a Chievót, de nekik még bizonyítaniuk kell – legalábbis számomra –, hogy ott lesznek a legjobb háromban vagy a közvetlen közelben.

És igen, nagy kérdés a Fiorentina! A Cagliari ellen kínlódott a Montella-csapat, ráadásul Gomez hónapokra, Cuadrado hetekre kidőlt (Pizarro pirosat kapott); az Európa Liga pedig alaposan megcsapolhatja az energiákat. Aztán persze, azt is lehet mondani, hogy Rossi barátunk megkapja a lehetőséget a bizonyításra – szerintem, már nagyon bontogatja szárnyait. Prandelli biztosan nagyon figyeli a sérülés után ismét formába lendülő támadót.

Nagyon élveztem a Genoa-Sampot: mesés hangulat, óriási szenvedélyek, megasportszerűtlenségek nélkül (pár percre otthagytam a tévét), egy szerintem fantasztikus góllal (Antonini), Lodi pedig már megint bizonyította, hogy világszintűek a szabadrúgásai. A zászlóerdők pedig... Borzongató!

Így körülbelül!

406 coupé nem kellett nagyot alakítson, hogy jobb legyen a jövőlátás képességétől megfosztott mezőnynél. 5 pontjával simán nyert! Ehelyett madbalee húzta be ezt a fordulót is. Gratula!

 Eddig Lucarelli nyert, ő egyszer, illetve madbalee kétszer.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr725519642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2013.09.18. 10:03:15

Egy kis frissiteskent hogy megy a pontozas?
Hany pont a teli, es hany a kimenetel?

madbalee 2013.09.18. 15:11:26

@mbemba: Akkor azt hiszem en nyertem. 2 telim van es 3 kimentelem. Az akkor 7 pont.

olaszforum.blog.hu/2013/09/02/oten_maradtak_hibatlanok

madbalee 2013.09.18. 15:25:00

Kaka fizulemondasarol rögtön Redondo jutott eszembe. Remelem nem lesz olyan hosszu a brazil serülese, mint az argentine.:((

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2013.09.18. 15:36:46

@406 coupé, @madbalee: Elnézést 406 coupé!!!! Figyelmetlen voltam, nem számoltam bele madbalee másik posztnál lévő, korábban küldött tippjeit! Bocsánat!

Bánatdíjként, illetve az izgalmak miatt:))))

it.eurosport.yahoo.com/video/marek-hamsik-comera-com-113440992.html

madbalee 2013.09.18. 15:46:33

@mbemba: nincs semmi. Szerencsere most posztdömping van az olaszforumon, igy könnyü elsiklani egy bejegyzes fölött:)
süti beállítások módosítása