Olasz fórum

Olasz fórum

Öten maradtak hibátlanok (Lucarelli vitte a prímet)

2013. szeptember 02. - Pietro87

A hétvégén, TV által is közvetített meccsek közül összességében a Milan - Cagliariból láttam a legtöbbet, bár a cél természetesen nem ez volt. Viszont, amit sikerült összekaparnom a Chievo - Napoliból, az is alátámasztotta, hogy a Benítez-féle csapat nagyon jó úton halad, már a bajnokság e korai szakaszában is. Hamsik szenzációs, Callejón mindig jó helyen van, de sok jó teljesítmény volt Veronában az nap. A védelmet még össze kell kapni, mert Itáliában talán az egyik legfőbb fegyvertény egy scudettóra áhítozó csapatnak nem más, minthogy szilárd lábakon áll a védelme. 

A Roma eléggé lesimázta a Hellast, bár az újonc sokáig tartotta magát. Pjanic szép gólt lőtt - sok szépségdíjas találat akadt még a fordulóban. Igaz, a Roma eddig a két újoncot csapta meg, de sokkal átláthatóbb a játéka, mint volt az Zeman vagy LE idején. Meglepőnek tűnhet az Inter 3-0-ás sikere, pláne Cataniában, ahol sosem könnyű nyerni. Alvarez és Jonathan az Inter tábor nagy csodájára, csapatuk legjobbjai eddig ebben a szezonban. Ezt én Mazzarrinak tudom be, aki képes kihozni mindenkiből a benne rejlő tehetséget.

A Fiorentina egy ötössel feledtette a Grasshoppers elleni félig-lebőgést, a Rossi-Gomez csatárduó négy gólt vállalt. A Juve is hozta első rangadóját, bár az eredmény most is csalóka, hiszen 2-1 után a Laziónak sok esélye volt az egyenlítésre. A szünet után viszont egyből gólt tudott szerezni a Juve, és ez, valamint Hernanes butasága pontot tett a mérkőzés kimenetelére vonatkozó kérdések sorozatára. 

Sau, Koné, Gabbiadini és páran, akiket még kihagytam csodagólokat lőttek - ezeket érdemes lesz megnézni. A forduló érdekessége volt, hogy összesen 43 gól esett. Ezzel összefüggésben állhat, hogy rengeteg nagy kapusbakit is láthattunk.

Most válogatott szünet, de a következő fordulóban már vár ránk egy Inter - Juve és a genovai derbi.

A fordulót Lucarelli nyerte egész jó, 1+8-as tippsorával.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr445489132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2013.09.02. 18:14:31

Igen, Hamsik szenzációs volt! A csapat pedig nagyon magabiztos, úgy járt a labda a nápolyi lábakon, hogy a Chievo-tábor alig tudott haragudni a csapatára. Insigne, Zuniga élvezte az egészet. Engem itt lenyűgöztek!

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2013.09.02. 18:40:47

@mbemba: Akkor jól sejtettem a másik kommentedből, hogy Rómeó és Júlia városában jártál. Így mindképp várjuk az élménybeszámolót. :)

Benítez hány noteszt írt tele? :D

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2013.09.02. 19:02:18

@Pietro87: Egy héten belul.

Megelégedtem azzal, hogy a nevemet làttam benne! :)

Lucarelli 2013.09.02. 20:20:12

www.youtube.com/watch?v=iLkMVSJbffE

Ünnepel Livorno : )))

« Ci sono giocatori che con i soldi guadagnati si comprano lo yacht, una Ferrari, una villa al mare. Ecco io con questi soldi mi ci sono comprato la maglia del Livorno. »

madbalee 2013.09.03. 15:08:17

@Lucarelli: Emeghara jo huzas volt tölük, hogy elhoztak a Sienabol.

Lucarelli 2013.09.03. 21:01:39

Sajnos nincs már Lucarelli, Protti, Diamanti, Amelia, Morrone vagy Tavano kaliberű, karakterű focista bár remélem Paulinho rámcáfol.

Szerintem nem gyengébb a Livorno mint a Chievo, Hellas, Sassuolo vagy akár a Genoa, Sampdoria így még a bennmaradás is simán összejöhet.

madbalee 2013.09.13. 11:15:58

@Pietro87: A 3. fordulora:

3. forduló - 9/14
Fiorentina - Cagliari 3-1
Inter - Juventus 1-1
Lazio - Chievo 2-0
Livorno - Catania 0-1
Napoli - Atalanta 3-1
Parma - Roma 1-2
Sampdoria - Genoa 1-1
Torino - Milan 1-2
Udinese - Bologna 1-0
Verona - Sassuolo 2-0
süti beállítások módosítása