Olasz fórum

Olasz fórum

Tevez húz, De Rossi behúz, Cana varázsol (a 26. fordulóról, Inzaghi volt a nyerő)

2014. március 03. - mbemba

Feltartóztathatatlanul menetel a Juve!  S ez a beszámolók szerint főleg Teveznek köszönhető. Az argentin megint gólt szerzett s most ő a legesélyesebb a királyságra, miután megelőzte a hosszú-hosszú forduló óta nem versenyző Rossit.

cana.jpg

Aquilani, mint örök római is megadja az 5-öst a laziós Canának

Mint a Digisport terjeszkedésének kárvallottja csak a Verona-Bolognát, illetve a Firenze-Laziót nézegettem; egyiket sem olyan sok-sok figyelemmel. Elsőről csak annyit, hogy a Verona csak nyűglődött Toni nélkül. Érdekesebb volt a második: szerintem a Lazio csak és csakis azért nyert, mert a firenzeiek meg voltak fosztva legjobbjaiktól – ebben benne van a sérülés és az igazságtalanság között sok minden. Rossi korábban kiesett, nem volt most Valero, hiányzott Pizarro, Gomez pedig egyelőre – visszatérése óta csak egy lézengő ritter. De persze, le a kalappal Reja alatt, aki nagyon gatyába rázta a Laziót: nem csak azzal, hogy visszahozta a kezdőbe az egy-két csodavédést produkáló Marchettit. És mit lehet mondani Canaról… Döbbenet, hogy mit tudnak már a mai favágók.

17 gól esett! A csapatok fel e nem rúgott, fejelt gólt. A miértet nem tudom, de édeskevés.

De Rossi ismét hülyén viselkedett: jól behúzott valakinek, ezért Prandelli nem hívta be. Videós eltiltást kapott Berardi és Juan Jesus is.

A táblázat fontosabb részei: Juve 69, Roma 58, Nápoly 52, Firenze 45, Inter 41, Párma 40, Verona 40,… Udinese 28, Bologna 22, Chievo 21, Livorno 21, Catania 19, Sassuolo 17.

Inzaghi speciális technikájával hozta a fordulót, mivel 6 pontot gyűjtött. Ugyanannyit, mint Lucarelli, de Inzaghinak két telitalálata volt.

1. madbalee 7
2. Inzaghi 6
3. Lucarelli 5
4. mbemba, 406coupé 3 - 3
5. Pietro87 2
6. Automata Hari 1

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr865842262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2014.03.04. 13:24:47

@madbalee: Ilyen praktikákkal tudok csak kommenteket kicsiholni! :))))) (kora estére biztosan lesznek!)

Lucarelli 2014.03.04. 20:48:13

Remek film!
Mindenkinek ajánlom klubszimpátiától függetlenül.

vimeo.com/61560623
süti beállítások módosítása