Olasz fórum

Olasz fórum

Benigni után egy újabb vidám római taxis (+ videó)

2014. június 10. - mbemba

tassista1 (1).jpgEgy római taxis, hogy saját és mások életét színesítse, azt ötlötte ki, hogy megénekelteti utasait.

Amint beszállunk Emanuele della Seta autójába, 49 éves autósunk megkérdi, hogy van-e kedvünk énekelni, esetleg táncolni. S ha van kedv, akkor van további lépés is: ha az utas úgy gondolja, akkor arról a jútyubig meg sem álló felvétel készül. Ha jól értettem, akkor az éneklés karaoke-alapon történik, vagyis van lehetőség a szöveges súgóra.

Emberünknek egyre nagyobb sikere van! Én például a mai raiuno műsorában fedeztem fel, ahol egy olyan embert láttam, akit nem a show, nem a pénz mozgat, sokkal inkább a győztes-győztes megoldás, vagyis mindenkinek jobb, ha mindenkinek jó. A tévé-műsorban elmesélte, hogy volt olyan is, amikor ő lepődött meg, nem az ügyfél. Az illető ugyanis spontán versszavalatba fogott.

A poszt megírása közben jutott eszembe az Éjszaka a földön és benne Benigni, amint római taxisként a maga gyermekkori történeteit mesélve szívinfarktusba kergeti a plébános urat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr606290790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása