Olasz fórum

Olasz fórum

Beszakadt a part a Ponte Vecchio közelében!

2016. május 26. - mbemba

A világsajtót bejárták azok a fotók, amelyiken mintegy 20 autó egy szinttel lejjebb került, miután alattuk beszakadt az aszfalt. Mindenhol meglepetés lenne az ilyen esemény, de a Ponte Vecchio közvetlen közelségében (jól látni a mellékelt adnkronos-fotón), ha lehet még meghökkentőbb.

A polgármester feltételezi, hogy megállapítható a felelőtlenség. A partomlást egy körülbelül 80 centiméteres vízvezeték eltörése okozta. A cső eltörése reggel fél 7 körül (március 25-én) következett be, de helyiek már hajnalban is jelezték, a hatóságok felé is, a víz szivárgását.

A raiuno híradójában elhangzott, hogy a helyreállításhoz 5 millió euróra van szükség (!), illetve, hogy rendkívül fontosak a gyors munkálatok, mivel őszre, a komolyabb esőzések miatti esetleges áradások elkerülése végett szükség lenne a rendbe tett partszakaszra.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr938747858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása