Olasz fórum

Olasz fórum

Rocchi hazarepül (+videó a cseréjéről)

2008. augusztus 12. - mbemba

Az olimpiai válogatott egyetlen öregfiúja, vagyis nem 23 éven alulija, hazatér. A Lazio csatárának szárkapocscsontja nem egészséges, ami miatt rögtön hazarepül.

 Videó a cseréjéről. Russotto nem ügyetlen

 

A szabályok szerint helyettesíthető a csatár, éppen ezért már érkezik is a helyettesítés, a nápolyi Andrea Russotto személyében. Ő inkább egyszerűen csak támadó, azonban, például, mint szervező középpályás is bevethető. Russotto a Lazio ifijéből 2004-ben Svájcba emigrált, a Bellinzona csapatába, majd a Cisco Roma és a Treviso szerelésében is focizott. Megjárta az összes korosztályos válogatottat.
 
Amennyiben Marchisio sérülése nem jön rendbe, ő is hazamegy. Helyére Cadreva érkezhet. Ő eddig az Udineseé volt, idén nyártól Livorno az otthona.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr89611812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása