Olasz fórum

Olasz fórum

Búcsú, búcsú, búcsú! (videó Baldinivel)

2008. augusztus 19. - mbemba

Oda egy pár érem.

A röplabdás lányok, Brazília ellen kikaptak a csoportmeccsek utolsó napján, de rá se begóztunk, mert a továbbjutás megvolt, azonban a mai, Egyesült Államok elleni 2-3 már egy kijavíthatatlan hiba. Nagy menetelésként indult az azzurrák pekingi szereplése (sorozatban négy győztes meccs), de bukás lett a vége. A negyedik és a döntő ötödik szettben is bénultan kezdtek a lányok: 0-8 volt a negyedikben, 0-5 az ötödikben.
 
Igor Cassina a nyújtón címvédőként versenyzett. Utolsóként mutatta be gyakorlatát a nyolcas döntőben, a kínai közönség sóhajtozott is nagyokat, mert hazai legény volt az első, és azért, mert Cassina olyan figurákat mutatott, hogy ők is elámultak, azonban egy bizonytalanság egyértelművé tette, hogy nem lesz olasz arany, végül az érem sem jött össze. Negyedik lett a talján tornász. A tornászok így érem nélkül zártak, ami azért fájó, mert tegnap Coppolino igazságtalanul maradt le a dobogóról. Ő is negyedik lett.
 
Aztán galiba az is, hogy a maratonis Stefano Baldini, aki Cassinához hasonlóan címvédő, sérüléssel küszködik. Úgy néz ki rendbe jön, de nem százszázalékosan nehéz lesz nagyot alakítani.
 
Hogy ne maradjon rossz szájíz holnapra, itt van Baldini athéni győzelmének összefoglalója. Igen, még mindig nagyon sajnáljuk a balszerencsés brazil versenyzőt (ki nem emlékszik az ügyre, az lessen nagyon a 45. másodpercnél):

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr26623635

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fotos De Amor Con Frases Chidas 2017.11.27. 17:16:36

Melyiket a négy közül? Variációk virágra - Mozaikos blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

need10 2008.08.20. 12:41:21

az utolsó csoportmeccsen a braziloktól kaptak ki. amugy saját elvárásaik szerint is bravúr lett volna a 4 közé jutni (vagyis azt mondták..), de ezt így elveszteni nagy looserség volt.. 1-0, 2-1 volt ide, ami még hagyján, de hogy a 4. és 5. szett első labdameneteinél mit csináltak.. az 5 kijutott olasz csapat közül a dobogóra legesélyesebb 3 négy nap alatt búcsúzott. szép..

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.08.20. 13:14:22

Így van, a barziloktól!
Az a pár forrás azt írta, hogy a csajok inkább, mint a ragazzók, aztán tessék.
De vannak még csapataik, melyek harcban vannak!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.08.20. 13:47:16

Akarom mondani: még egy csapat.

need10 2008.08.20. 17:56:59

én is a csajokban éreztem inkább, márcsak a legutóbbi vb-k miatt is, plusz a férfiaknál ott vannak a brazilok, akik sokkal inkább verhetetlennek tűntek az olimpia előtt, mint a nőknél bárki. ráadásul a nők az első meccsen simán elverték a világbajnok oroszokat is. de nyilván nem használt a csapatnak az egyik legjobb, antonella del core kisése, meg aguero kínja. de legalább a ragazzók még állnak... kérdés meddig, mert jön brazília, akiket viszont az oroszok elkaptak a csoportban, úgyhogy ez ad némi reményt.
süti beállítások módosítása