Olasz fórum

Olasz fórum

Bate Boriszov-Juventus 2-2 (Bajnokok Ligája)

2008. október 01. - mbemba

Kettő-nullra vezetett a hazai csapat, azonban Iaquinta megmutatta, hogy fejjel-lábbal veszélyes - (29, 48.). A második gól is első félidős.

 

Lényeges: mindkét gólhoz Giovinco adta az utolsó passzt. Az olasz Yahoo neki 7-est, Iaquintának 7,5-öst adott, míg Chiellini 4 és felest kapott. Giovinco, az Atomhangya - neki ezt találták ki kreatívék - ezt mondta meccsután: ,,Csak ezen a héten tudtam meg, hogy játszani fogok, ez volt a második meccsem a csapattársakkal. Idő kell, hogy összeszokjunk. Mindenesetre még nem tűnik igaznak, hogy a Bajnokok Ligájában játszottam, gyerekkori álmom volt." A szerződéséről azt nyilatkozta, hogy még beszélnek róla, illetve, hogy szerinte nem lesz probléma.

Ranieri: ,,Úgy gondoltam, hogy Camoranesit beviszem középre Sissoko mellé középre, így több tere, lehetősége lesz Giovincónak... Gratulálok az ellenfélnek, annyit futottak, hogy úgy tűnt 22-en vannak a pályán. Nem tudtunk mit kezdeni mélységi passzaikkal."

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr82690128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2008.10.01. 18:42:47

mbemba miért van az, hoyg amiket belinkelsz videókat szinte majdnem mindegyik egy idő után elérhetetlen?

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.10.01. 20:06:35

madbalee, kicseréltem őket.
Szerintem a zuefa illetékesei folyamatosan nyomoznak utánam. :)) Lényeg: néha letiltják a meccseik lejátszását.
süti beállítások módosítása