Olasz fórum

Olasz fórum

Mourinho támadói (Inter-Werder 1-1, BL)

2008. október 02. - mbemba

Mourinho első alkalommal kapott füttyöt az Inter közönségétől. Persze érthető minden, hiszen esőben kellett végignézni egy meccset, ahol nem nyert a csapat.

Maicon, így ügyeskedte be gólját

A portugál ettől nem vesztette el a fejét és a jövőbe látva így vélekedett: ,,Most meg kell verni a Bolognát és az Anorthosziszt, és akkor mindenki boldog lesz!” A győzelem ezúttal nem jött össze: Maicon megszerezte az előnyt (13.), de azt nem sikerült növelni, mi
több a németek egyenlítettek (62.). A gólszerző brazil teljesítményét 7,5-re taksálta az olasz Yahoo.
 
Felmerült az is, hogy az Inter utóbbi három meccsén mindössze egy gólt szerzett, és hogy mi lehet ennek az oka: ,,Nem egy ok van! A csapat ma jól játszott, erről meg vagyok győződve. Adriano nagyon jól játszott, azonban 70 perc után ő veszít a lendületből, a frissességből. Vele tudunk mélységben játszani. Mancini és Quaresma, gyorsaságot adnak. Balotelli csodálatos dolgokat csinál, de vannak naiv pillanatai. Ez a jellemzője egy 18 éves fiatalnak. Bizalmat érdemel.” Ibrahimovicról egy szót sem szólt.
 
Hét közben mikor jövedelméről faggatták, akkor viccesen nagyobb összeget mondott, mint a valós, ami mindenki számára nyilvánvaló volt. Moratti elnök mégis úgy érezte jobb egészen tiszába tenni az ügyet: ,,Mourinho poénja nem volt a legjobb!”. A portugál erre utalva mit is mondhatott volna: ,,Az elnöknek mindig igaza van, mint a szurkolóknak.” Szóval Mou, ahogy Itáliában ,,becézik” tisztában van az aranyszabályokkal.
 
A milánóiak csapata a következő volt: Julio Cesar, Maicon, Cordoba, Materazzi (Burdisso 19.), Zanetti, Sztankovics (Quaresma 72.), Cambiasso, Muntari, Balotelli, Ibrahimovic, Adriano (Cruz 77.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr78691929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2008.10.02. 19:38:17

Nem értem, hogy ha a BL-re nem nevezte Crespo-t José akkor miért nem játszatja őt a Serie A-ban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.10.02. 20:17:01

Annyi a meccs, hogy előbb-utóbb szóhoz jut. Egyébként Ibra, Cruz, Balotelli, Adriano mellett még Obinna is ott van. Első négyről pedig szerintem ki lehet jelenteni, hogy formában is vannak (Balotelli és Obinna persze más szerepkört is játszhat)
Ugyanakkor meglepődnék, ha bármelyik említett olyan mutatókat hozna - éveken át -, mint Crespo. Beleértve a balkáni svédet is. :))
süti beállítások módosítása