Olasz fórum

Olasz fórum

Zenit-Juve 0-0, Firenze-Lyon 1-2 (nyilatkozatok, összeállítás)

2008. november 26. - mbemba

Ez a csapat: Manninger; Grygera, Mellberg, Chiellini, Molinaro; Camoranesi (Marchionni 84.), Sissoko, Marchisio, Nedved; Iaquinta (Amauri 88.), Del Piero (Giovinco 78.) próbálta megszerezni a csoportelsőséget. Nem sikerült, de már csak egy pont kell ehhez az utolsó fordulóban. Az eredmény 0-0 lett.

Iaquinta küzd az elemekkel

Két kapufa ide, lesgól és egy kapufa a másik oldalon. Az első félidőben jobb volt a Juve, a másodikban a Zenit. De hogy látta ezt például Ranieri: ,,A középpályán remekül védekeztünk, elől pedig volt 4-5 helyzetünk. Szombaton az Internek gratuláltunk, most magunknak. Bizonyítottuk, hogy jó passzban vagyunk!”
 
Mellberg fejese miatt siránkozott, hogy miért csak kapufa lett, Chiellini viszont beszélt arról is, hogy tudja, hogy jól megy a foci, de ez még mindig kevés, mert szeretne a Juvéban és a válogatottban is még jobb lenni. A Yahoo szerint ő, Giorgio Chiellini volt a legjobb a pályán. 7-esénél mindenki gyengébb jegyet kapott. A rutinos Sissoko kezezett tíz perccel a vége előtt, sárgát kapott, így utolsó forduló nuku, viszont utána már szabad az út.
 
A Fiorentina megint szép volt, jó volt, csak veszített (1-2). A közönség meg is tapsolta a meccsvégén is a Frey; Zauri, Gamberini, Dainelli (Kroldrup 46.), Vargas; Kuzmanovic, Felipe Melo (Osvaldo 78), Montolivo, Santana (Jovetic 54.); Mutu, Gilardino összeállításban küzdő hazaiakat. Szép látványos mérkőzés lehetett, azért is, mert két hazai és három vendégkapufa is esett.
 
Az első félidőben már vezetett a kontrázó Lyon 2-0-ra, azonban a szépítés már az első negyvenöt perc végén sikerült Gilardino által. 6 és felesével a legjobb viola ő volt a Yahoo szerint, mint sokszor, a legrosszabb pedig Vargas (4,5), mint oly sokszor.
 
Prandelli persze vallott a meccs után: ,,Ezek a csapatok már megszokták ezt a színvonalat, de nekünk komoly jövőnk van. A játékhoz gratuláltam az öltözőben, mert mindent beleadtak és ez a közönség számára is világos volt.”
 
A meccset, amúgy Kassai Viktor vezette.
 
Amennyiben megvan az utolsó fordulóban a döntetlen a Steaua ellen, akkor marad az UEFA-kupa a továbbiakra.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr87789072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása