Olasz fórum

Olasz fórum

A volt római polgármester angol turistacsalogatója, jujj!

2009. április 30. - mbemba

Nem szép dolog azzal viccelni, hogy ki hogyan beszél egy nyelvet, miképpen artikulál. örülni kell annak, hogy beszél, megpróbálja megértetni magát. De hát itt mégis az történt, hogy egy jelentős politikus nem érezte, hogy angolja nem a legmegfelelőbb a nemes célhoz.

Az alábbi videón Francesco Rutelli - Róma polgármestere volt, a baloldal egy frontembere - megpróbálja meggyőzni a világ turistáit arraól, hogy miért érdemes Olaszországba látogatni. Hatásos volt. Először az eredeti, majd egy abból eszkábált rapszám, majd egy őrült olaszra fordítása következik.

De itt mindenképpen befejezzük a gonoszkodást az olaszokkal és angoljukkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr491093232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Calogero 2009.04.30. 11:20:40

Rengeteget röhögök én is az olasz barátaimon, ahogy angolul beszélnek, arról nem is szólva, hogyha nem jut eszükbe egy angol szó, simán beraknak helyette egy olaszt és még csak észre sem veszik sokszor :-)
De azért mi is tudunk keményeket produkálni;
www.youtube.com/watch?v=kTA-5G8PfIg
az egyik kedvenc angolosom -> Szili Katalin, egy legenda e téren

oleandro 2009.05.01. 23:55:01

Hú, de ciki. Pedig ez a Rutelli még a viszonylag kevésbé bumburnyákok közé tartozik.
süti beállítások módosítása