Olasz fórum

Olasz fórum

A Konföderációs Kupa olaszai. A huszonhármak.

2009. június 05. - mbemba

Június 14 és 28 között Konföderációs Kupa lesz Dél-Afrikában. Jó dolgunk lesz, mert az állami tévé (M1) közvetít, vagyis megint szurkolhatunk az olaszoknak.

Az első meccsen az Egyesült Államok lesz az ellenfél, 15-én, majd Egyiptom és végül – mármint a csoportmeccseket tekintve – Brazília (21-én) következik. A FIFA honlapján a teljes program.
 
Lippi a korábban már megnevezett 13 játékoshoz – gyakorlatilag a világbajnok csapat gerincéhez – kitalálta a további 10 játékost. Íme a 23-as keret!
 
Kapusok: Amelia (Palermo), Buffon (Juventus), De Sanctis (Galatasaray); védekeznek többnyire: Cannavaro (Juventus), Chiellini (Juventus), Dossena (Liverpool), Gamberini (Fiorentina), Grosso (Lyon), Legrottaglie (Juventus), Santon (Inter), Zambrotta (Milan); középpályán: Camoranesi (Juventus), De Rossi (Roma), Gattuso (Milan), Montolivo (Fiorentina), Palombo (Sampdoria), Pirlo (Milan); elől pedig Gilardino (Fiorentina), Iaquinta (Juventus), Pepe (Udinese), Quagliarella (Napoli, igen már ott van), Rossi (Villarreal), Toni (Bayern München) játszhat. Vagyis Cassano nincs, viszont ott van Santon és Palombo is - utóbbi talán Brighi helyén. Montolivo megint lehetőséget kap. Giuseppe Rossi pedig első komolyabb tornáján szerepelhet.
 
Szombaton Pisában, a bajnokságban remeklők az észak-írek ellen mérkőznek!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr451164884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.06.05. 09:45:18

Na kiváncsi leszek, már a csoport is elég erős: Barazíkia, USA, Egyiptom - akármi lehet.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.06.05. 14:35:56

@Klárensz: Most szüretelt, aztán megkóstolták a tavalyit! :)
Amúgy, a világbajnok ne beszéljen erős csoportról. Ő az etalon!

popp · http://koncertblog.com/ 2009.06.05. 16:44:48

@Klárensz: :-D, szépen megcsúszott a billentyűzet.
süti beállítások módosítása