Olasz fórum

Olasz fórum

Vass gólt szerzett, a Brescia nyert

2010. január 05. - mbemba

Vass Ádám gólt szerzett, csapata nyert, de ami számunkra fontosabb: ismét a kezdőcsapatban számol vele edzője, Giuseppe Iachini.

A Brescia a kiesés ellen küszködő Salernitana ellen nyert idegenben, 3-1-re. Vass gólja nem volt nagy ügy: Dallamano szabadrúgása után, a mozdulatlan védők mellől egy méterről volt eredményes a magyar középpályás. 2-1 lett a találattal. A meccs vége felé, a mindent eldöntő, valószínűleg igazságtalan tizenegyes után a hazai szurkolók sok-sok műanyag üveget dobáltak a pályára.
 
A Brescia egyelőre csak nyolcadik, de ahogy a bajnokság elején is volt: cél a feljutás! Jelenleg a Lecce vezet 37 ponttal, a 36 pontos Ancona és a 32 pontos Cesena előtt. A lombardok 28-at gyűjtöttek.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr511650399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.06. 00:00:02

Nagy gratuláció jár Vassnak, még ha nem is volt nagy gól. A hazai média már jó régóta alig-alig foglalkozik vele, de biztosan fejlődik, és mennyire fiatal még! Kár, hogy Filkor ennyire eltűnt, szomorú lennék ha ez süllyesztőnek bizonyulna számára, de most nagyon így tűnik.

RolloJuve 2010.01.06. 06:11:56

Vasstyúk is talál szeget :D

No azért nem kell túlmisztifikálni az utánpótláskorú játékosainkat. Fejlődésügyileg (valószínűleg) jobb, mintha a Szőnyi úton edzene hétről hétre, de nem ő lesz az új Hamar Pista :D
Hajrá Ádika, azért lőjél még pár gólt, hátha mégis.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.06. 06:33:40

@RolloJuve: Biztos vagyok benne, hogy Vass előtt szép jövő áll még, nagyon fiatal, inkább játszik mint nem, hamarosan újra válogatott lehet.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.06. 10:32:43

Iachini nagyon jó edző - nem véletlen dolgozott a Chievónál. A lényeg: nagyon szereti a hajtani tudó és akaró játékosokat. Amúgy a menedzsere nyilatkozta, hogy már most télen kinéz a klubváltás!
Nem kellene, szerintem!

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.06. 11:03:26

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Egyetértek. Szerintem se.

@mbemba: Ezek a nagyokos menedzserek nem egy pályafutást vasztak már tönkre nagyobb jutalékért. nekik tök mindegy, hogy játszik-e a delikvens vagy ne, a lényeg, hogy minnél magasabb legyen a fizuja. Hogy mást ne mondjak Roma vs Mancini - ügyben is a menedzser kavarta a szahart. Nem véletlenül nyilatkozta Koeman, hogy jó lenne ha játékosai nem csak a menedzserre helgatnának klubváltáskor, hanem azt is figyelnék hol lenne több játék lehetőségük.
süti beállítások módosítása