Olasz fórum

Olasz fórum

AlfaCity100 - Komárom, Monostori Erőd (május 29., 9 óra, +hivatalos videó)

2010. május 15. - mbemba

Május utolsó szombatján AlfaCityvé alakul a Monostori Erőd, ahol Közép-Európa legnagyobb Alfa Romeo találkozójára készülnek a szervezők. Az olaszautó rajongók számára kihagyhatatlan esemény AlfaCity, hiszen az Alfa Romeo idén ünnepli fennállásának századik évfordulóját, és ezen a hivatalos magyarországi centenáriumi ünnepségen leplezik le az Alfa Romeo legújabb modelljét, a szépséges Giuliettát. Az erőd legszebb részén, elkülönítve parkolnak majd az oldtimer és youngtimer Alfa Romeók, 
Lanciák, Fiatok, Maseratik. A motorosok is képviseltetik magukat, a magyarországi Ducati klub révén. Tavaly is találkoztak az Alfások.

A komáromi Monostori Erőd
A programok között meghallgathatjuk a Dolhai Attila-Vágó Bernadett énekes duót, poénokkal érkezik Trabarna, és színpadra lép több híres Alfa Romeo tulajdonos, köztük Kálloy-Molnár Péter és Csonka András is. A műsorvezető a szintén alfás Rákóczi Ferenc lesz.

Este fél nyolctól a Back II Black koncertezik, de koncert után is folytatódik a zenés táncos buli.

Napközben Alfa-szépségverseny és gumifüstölés, ügyességi versenyek és különleges borulásszimulátor színesíti a programokat, a Monostori Erődöt és múzeumait pedig tárlatvezetéssel tekinthetik meg az érdeklődők. A gyerekeknek külön programokkal készülnek a szervezők.

Belépő 1.500 forint/fő (14 éven aluliaknak ingyenes), Alfa Romeóval érkezőknek 2000 forint/autó

További részletek: www.alfacity.hu

Hivatalos videó

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr692005034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása