Olasz fórum

Olasz fórum

Bajnok Benedek, Madaras és Kásás a Pro Reccóval

2010. június 09. - mbemba

Olyan napokat élünk, amikor egyszerű nem gondolni olyan sikersportágunkra, mint a vízilabda.

Pedig, most is mi történt? Bajnok lett a Pro Recco, és ebben a Pro Reccóban játszik Benedek Tibor, Kásás Tamás, meg Madaras Norbert is. A Gazzetta külön méltatja Benedek döntőbeli teljesítményét. A döntőt a Savona ellen játszotta a reccói csapat – liguriai kisváros –, és a végső győzelem eléréséhez háromszor is legyőzték őket (4-7; 10-9; 8-10). Az utolsón tehát idegenben 10-8-ra nyert a magyaros csapat.
 
A reccóiak olasz bajnokságban tartó diktatúrája 2006 óta tart, vagyis egyetlen scudettót sem engedtek ki markukból azóta, ráadásul idén a legrangosabb nemzetközi kupát, az Euroligát is elvitte a Pro.
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr392068633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.06.09. 14:42:03

Benedek Tibi ráadásul új szerepben mutatkozik be nyáron a válogatottnál. Ő lesz Kemény Dénes kapitány másodedzője, pedig még a vízben is elkelne a tudása.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.06.09. 15:18:15

@popp: Húúúú, de lemaradtam! Megvolt már minden: tuti, nyilatkozat, sajtótáj? Minden, minden?
süti beállítások módosítása