Olasz fórum

Olasz fórum

Prandelli csapata

2010. augusztus 02. - Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Bár hivatalosan még nem lett kihirdetve a keret, de bizalommal támaszkodhatunk a Gazzetta dello Sport információira. Prandelli első megmérettetésére augusztus 10-én kerül sor, amikor is Elefántcsontpart lesz az ellenfél. A tovább mögött a keret és néhány szó a tagokról, változásokról.

Kapusok: Salvatore Sirigu, Emiliano Viviano, Marco Storari, Antonio Mirante;
 
Védők: Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Luca Antonini, Cristian Zaccardo, Mattia Cassani, Alessandro Gamberini, Salvatore Bochetti, Christian Maggio;
 
Középpályások: Thiago Motta, Cristian Ledesma, Daniele Gallopa, Andrea Pirlo, Daniele De Rossi, Riccardo Montolivo, Claudio Marchisio, Simone Pepe, Angelo Palombo;
 
Csatárok: Alberto Gilardino, Marco Borriello, Giampaolo Pazzini, Antonio Cassano, Mario Balotelli, Giuseppe Rossi, Fabio Quagliarella, Marco Marchionni, Raffaele Palladino.

 

Haladjunk hátulról előre felé. Teljesen bizonyos, hogy akárki is fog a gólvonal előtt állni, újoncot fog avatni a válogatott, ugyanis a behívott 4 kapus közül egy sem volt még a nemzeti tizenegy tagja. Erősen biztosra vehető, hogy Sirigu végre megkapja a lehetőséget. A védelem ígéretesnek tűnik, bár kicsit nehéz hosszú évek után az első olyan névsort olvasni, ahol nem szerepel Che Capitano neve.

Szívem nem tud nem örülni a középpályán egy bizonyos névnek, bár objektivitásom nem engedi nem megjegyezni, hogy 1 éve ennek a választásnak lett volna létjogosultsága, most sajnos nem valami sok. Sebaj, rég volt laziale a keretben. Motta szintén újonc, akit kedvelni és el nem ismerni is nehéz. Ezen kívül egy meglepetés marad csak: Pirlo.

Cannavaro távoztával szükség van egy szent tehénre, én ezt megértem, de kíváncsi leszek, minek kell bekövetkeznie hogy Andrea kikerüljön a keretből. A támadóknál igazán meglepődni nem nagyon tudunk, akiknek ki kellett kerülni, azok kikerültek, akiknek be kellett kerülnie, azok bekerültek. Csak a legelvakultabb torinói és udinei drukkerek értetlenkedhetnek Iaquinta és Di Natale kihagyása miatt, még akkor is, ha utóbbi nem is volt olyan tragikus a vb-n. Kora miatt viszont építeni rá nem lehet.

Rossi, Balotelli és Cassano viszont ott van! Máriónak komoly sansza van a debütálásra, Cassano és Rossi pedig jóleső sóhajjal kaphatta meg válogatott behívóját, hogy végre-valahára újra számítanak rájuk. Kíváncsian fogom megnézni az első próbáját a Prandelli-fiúknak, rég volt ilyen biztató az olasz válogatott kerete.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr462192412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RolloJuve 2010.08.02. 11:30:55

Amauri is kerettag, hogy ez jó e... Bár mostanában jól játszik, a tavalyi felkészülési meccseken is szarta a gólokat aztán tessék.

RolloJuve 2010.08.02. 11:32:00

Ja, Marco Motta is, bocs a dupláért.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.08.02. 23:36:58

@raoul_duke: Ez jó hír. Jó lesz Roberto a padon.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.08.06. 19:11:58

ITT A VÉGLEGES KERET a keddi (20 óra 45-től) Elefántcsonpart ellenire!

Portieri: Marchetti (Cagliari), Sirigu (Palermo), Viviano (Bologna).

Difensori: Antonini (Milan), Astori (Cagliari), Bonucci (Juventus), Cassani (Palermo), Chiellini (Juventus), Lucchini (Sampdoria), Molinaro (Stoccarda), Motta (Juventus).

Centrocampisti: De Rossi (Roma), Lazzari (Cagliari), Marchisio (Juventus), Montolivo (Fiorentina), Palombo (Sampdoria), Pepe (Juventus).

Attaccanti: Amauri (Juventus), Balotelli (Inter), Borriello (Milan), Cassano (Sampdoria), Quagliarella (Napoli), Rossi (Villarreal).

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.08.06. 22:25:33

@mbemba: Egész jó keret, csak Amauri nem értem, azzal együtt sem, hogy most volt 1 jó meccse.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.08.07. 00:08:14

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Engem nem győzött meg Antonini sem, Motta sem még sajna, Molnaróban sem vagyok biztos.

Aztán Marchisiót már kezdem nem érteni. Rég volt pár jó meccse, de...

Astorit, Lucchinit alig-alig ismerem.

Aztán persze elindul Prandelli, és teszi amit kell. Jó edző ő is, tudja mit csinál!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.08.07. 01:24:07

@mbemba: Tényleg, most nézem hogy Molinaro is kerettag, na ezen is meglepődtem, bár elvileg nem volt rossz most a Stuttgartban, ez nem tudom mennyit jelenthet.
Astorit, Lucchinit én is alig ismerem, így róluk különösebb véleményem nincs. Biztató azért, hogy ez egy teljesen más keret, mint amiket eddig megszokhattunk, drukkolok Prandellinek.
süti beállítások módosítása