Olasz fórum

Olasz fórum

Rudolféknak új edzőjük van

2010. november 08. - mbemba

A Genoa elnöke, Enrico Preziosi úgy döntött, hogy edzőváltásra van szükség. Gian Piero Gasperini helyre Davide Ballardini érkezik.

Ballardini 2008 tavaszán a Cagliarival menetelt hatalmasat, benntartva a szárdokat a Serie A-ban, majd kisebb sikereket elérve dolgozott a Palermo és a Lazio élén is. A 64-es születésű Ballardiini híve a 4-3-1-2-es játékrendszernek, azonban maga is hangoztatta, hogy csapata összeállításakor első szempontja a játékosok jellemzőinek figyelembe vétele.

Gasperini az elmúlt években kivívta a szakma és a szurkolók elismerését miután a Genoa – főleg hazai pályán, a Marassiban – rendkívül látványosan és eredményesen focizott (Mourinho is ott volt az elismerők között).

A yahoo írása szerint az elnök játékosvásárlások és -eladások idején nem igazán vette figyelembe Gasperini véleményét, és ezt utóbbi nehezményezte is, s nem mindig csak szűk körben. Most nyáron tíz új ember érkezett: Eduardo, Chico, Kaladze, Ranocchia, Zuculini, Rafinha, Miguel Veloso, Toni, Destro és Debrecenből Rudolf. Azonban tény az is, hogy idén gyengélkedik a rengeteg sérüléstől sújtott Genoa. Az eddigi tíz meccsen tizenegy pont gyűlt össze.

Többhöz, és főleg jobbhoz szokott a Genoa-tábor.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr872434386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2010.11.08. 21:07:28

Sajnálom Gasperini-t, de tényleg illet volna valamit mutatnia.
süti beállítások módosítása