Olasz fórum

Olasz fórum

Diamanti, Ledesma, Aquilani is készül a románok ellenire

2010. november 14. - mbemba

Prandelli csapata szerdán barátságos meccset játszik a románok ellen. A helyszín Klagenfurt, a kezdés 8 óra 30.

Prandelli szélesre tárta a kapukat: jöjjön, aki meg akarja mutatni, hogy válogatott szinten is képes produkálni. Így került a csapatba például a Bresciával remeklő Diamanti, a Genoában is kiváló Ranocchia – a Bariban Bonuccival alkotott óriási belső párost – és a Lazióval kitűnő, amúgy argentin, Ledesma. Kiemelhető Aquilani behívása is. De íme a keret:

Mirante (Parma), Sirigu (Palermo), Viviano (Bologna); védők: Astori (Cagliari), Balzaretti (Palermo), Bonucci (Juventus), Cassani (Palermo), Criscito (Genoa), Gastaldello (Sampdoria), Ranocchia (Genoa), Santon (Inter); középpályások: Aquilani (Juventus), De Rossi (Roma), Diamanti (Brescia), Ledesma (Lazio), Marchisio (Juventus), Mauri (Lazio), Pirlo (Milan); elől pedig a következőkre lehet számítani: Balotelli (Manchester City), Gilardino (Fiorentina), Pazzini (Sampdoria), Quagliarella (Juventus), Rossi (Villarreal).
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr492448672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DavidE 2010.11.14. 19:54:33

Jó kis fiatal keret!
süti beállítások módosítása