Olasz fórum

Olasz fórum

A Nápoly továbbjutott, ma 8,45-től Roma-Lazio, meg Inter-bajnoki

2011. január 19. - mbemba

Továbjutott a legjobb nyolcba a Napoli miután 2-1-re verte a tartalékos Bolognát. Nincs ebben semmi meglepő, mert említettem, hogy a vendégek Di Vaio nélküli csapattal próbálkoztak a Szent Pálban; a hazaiaknál kezdett Lavezzi és Hamsik is. Hír, hogy visszatért Lucarelli! A következő fordulóban (a negyeddöntőben) az Inter az ellenfél.

Ma pedig Roma-Lazio lesz. Akár Sculli is bajt okozhat a Ranieri-csapat védelmében, akiknél a csatárok zúgolódnak. Vucsinics a Cesena elleni cseréjekor morgott, Totti a Samp ellen méltatlankodott. A győztes a Juvét kapja jutalmul.

Előtte azonban lesz még egy Samp-Udinese is, fél 6-tól; ők pedig a Milan-Bari győztesével mérkőzhetnek. A Palermo és a Parma negyeddöntő már kialakult.

Közben pedig az Inter pótolja bajnokiját a Cesena ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr712594689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása