Olasz fórum

Olasz fórum

Eto'o kupát nyert az Internek (Inter-Palermo 3-1)

2011. május 29. - mbemba

A Palermo focizott, az Inter gólokat rúgott. Pontosabban Eto'o. Nem véletlen, hogy Moratti eladhatatlannak nyilvánította.

Látványos egy meccs volt, de tegyük azt is hozzá, hogy örülünk, hogy ilyen helyre nem küldhetik Kassait. Az első félidőben a palermói kemény legények faragtak, ha kellett, ha nem. A 19 éves bikaerős Acquah járt élen ebben a munkában, de természetesen Carrozzieri, ha pályán van, akkor nagy a konkurencia.

De nagyon igazságtalan lenne, ha ez maradt volna meg a meccsről. Nem, nem! A Palermo támadt, főleg a balon, Nagatomo oldalán, Balzaretti révén – jó lesz ő válogatottban is. Aztán a Pásztor fiú villogott, Hernandez úgy futkosott, hogy az gyakran követhetetlen volt Ranocchiának. Ilicic is jó volt. Aztán a második félidőben Miccoli újabb lendületet adott. Villogott Salerno Romariója. Sok-sok helyzete volt a szicíliai csapatnak, de ezúttal nem volt ki a kellő pillanatban gólt rúgjon.

De Eto'o egyedi, Eto'onak nincsen párja (két gólja mellett lécet is lőtt). Akkorát alakított, hogy a Palermo-tábor is megtapsolta. Történt ez azután, hogy a kameruni odament a palermóiak alá, s megtapsolta őket. Ez is a focihoz kell tartozzon!

Vonal alatt a meccs statisztikája.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr652942043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása