Olasz fórum

Olasz fórum

Van Bommel végre elérzékenyült, nagyon (videós)

2012. május 13. - mbemba

Van Bommel kemény fickó a pályán. Nem az a Materazzi-, Pepe-féle, aki szerintem már túl van a keménységen, de mindenestre, egy olyan, aki nem tért ki semmi elől. Néha-néha túl is lépte a határokat, de én azt inkább szerepének tulajdonítom: a középpálya közepén nem lehet megélni másképp.

Búcsúzik a Milánból öt játékos (Inzaghi, Gattuso, Seedorf, Nesta, Van Bommel), és a búcsúzkodás elkezdődött már az utolsó 90 perc előtt. Tegnap Van Bommel érzékenyült el. A mellékelt videón folyamatosan látszik rajta a meghatottság, de 3,20-nál látszik igazán, hogy mennyire ragaszkodik Milánóhoz, Milanellóhoz, hogy családja mennyire kötődött a városhoz. Kisfia mondta – Vab Bommelt idézem: De miért nem maradunk még legalább karácsonyig?

Egy biztos, ma 3-tól könny lesz a San Siróban, szerintem foci is!

Itt a Milan-csatorna videója:

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr314505526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Frajti 2012.05.13. 18:41:44

hát a foci elmaradt :)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2012.05.13. 21:41:36

@.Frajti: Csak az első félidőhöz volt szerencsé, az nem volt nagyon szexis, de láttam már rondábbat!

De itt a lényeg!

www.youtube.com/watch?v=SV-K0UadOr0
süti beállítások módosítása