Olasz fórum

Olasz fórum

Azért a Juve az úr (Frajti a nyerő)

2013. január 20. - mbemba

A Juvét megközelítették, a Juve ismét lerázta üldözőit (Nápoly, Lazio, Inter). A Juve meccsből csak a gólokat láttam, de azok közül voltak lehengerlőek: Pogba óriásiakat bikázott a kapuba. Hirtelen elfelejtette mindenki, hogy Pirlo nem volt a pályán. Az olasz yahootól 10-est kapott a srác. Én ilyenre nem emlékszem.

Nagyot birkózott egymással a Palermo és a Lazio, a Fiorentina és a Nápoly, a Roma és az Inter, de mindannyian egy-egy ponttal zárták a fordulót. Cavani befejelte századik Serie A-gólját. Ezeket a meccseket láttam.

A legfrissebb élmény természetesen a Roma-Inter. Tottiék közelebb voltak a győzelemhez, de egy figyelmetlenség miatt megint nem sikerült nyerni. Túl a második félidő helyzetein, az ezúttal szegényes Inter keret is segítségükre lehetett volna. Gyakran jutott eszembe, hogy nehéz felróni a Roma-játékosoknak a kapu előtti hibákat, mert olyan sebességen játszanak, olyan gyorsan kell döntéseket hozniuk, hogy az már lehetetlen. Piris a végén kétszer is csak végkimerülésében tudott csak belerúgni a labdába. Lamela és Osvaldo pedig lehetne kicsit önzetlenebb. Megállapítottam magamban azt is, hogy De Rossinak tényleg nem megy, s hogy Bradleynek 99 tüdeje van! Meg hogy Livaja tud focizni − eddig kétszer láttam három percet, s két évszázados helyzetet hagyott ki. Ma pedig olyan helyzetből lőtt dörgő kapufát, amelyikből csak a legügyesebbek tudnak.

Frajti magabiztosan nyert. 8 pontját (2 teli + 4 egypontos) alig-alig közelítettük.

1. Frajti, 406 coupé, mbemba, madbalee 5-5 győzelem,

5. Automata Hari, Pietro87 3-3 győzelem,

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr535029711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Frajti 2013.01.24. 20:25:19

Frajti ritkán nyer, de akkor nagyon :D

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2013.01.24. 22:17:02

@.Frajti: Kicsit ezzel olyan vagy, mint a csapatod! :)))
süti beállítások módosítása