Olasz fórum

Olasz fórum

A helyzet továbbra is változatlan (Automata Hari sikere)

2013. március 18. - Pietro87

Azzal a furcsa helyzettel pótlom most mbembát, hogy alig láttam valamit a hétvégi meccsekből, így jobbára csak eredményekből tudok következtetni, illetve innen-onnan elcsípett meccs alatti kommentekből. Az igazat megvallva csak a Napoli - Atalanta (3-2) majd' fél félidőnyi hosszú összefoglalóját láttam, többek közt azt, hogyha a Napoli még nem is találta meg teljesen a kifelé vezető utat, de nagyon jó felé jár hozzá. Számtalan gólhelyzet, szöglet és támadása adódott a nápolyiaknak, Hamsik egymaga három gólpasszt jegyezhetett volna már az első félidőben, ha a társai jobban koncentrálnak.

Jó meccs lehetett még Firenzében is, ahol közel a nápolyihoz hasonló volt a forgatókönyv is. A második félidőben szinte a gólok is majdnem ugyanabban a percekben estek. A Roma és a Milan hozták a kötelező hazait, így előbbi továbbra is a Napoli első számú kihívója, utóbbinak pedig már komoly esélye nyílt az EL helyek valamelyikére. A két csapathoz hasonlóan a Juve is 2-0-ra húzta be soros bajnokiját, a Zebráknak ehhez a tetthez a Bolognát kellett lenyomniuk. Mutatja a Juve erejét, hogy ezt idegenben hajtották végre. 

Alul sem változott semmi az égvilágon, csupán annyi, hogy a Siena egy picit megközelítette a Genoát - tudjuk, hogy a végelszámolásnál, mennyire fontos tud lenni akár egyetlen pici pont is. A Palermót és a Pescarát nyugodtan vehetjük már kiesőnek, a harmadik hely sorsát pedig a toszkánok fogják eldönteni a Genovaiakkal. 

A Lazio kifulladt, ez már megállapítható, erre jött még Ciani két perc alatt összeszedett két sárga lapja, így még az is megeshet a fővárosiakkal, hogy lemaradnak Európáról. Persze még ott van az idei EL és Coppa Italia.

Hír még a közelgő válogatott meccshez, hogy Prandelli behívta keretébe Cercit és Antonellit is.

A hétvége legjobb tippelője ezúttal Automata Hari lett, aki 3+3-as szelvénnyel győzte le a mezőnyt. Gratulálunk neki!

Az állás egyébként:

1. Frajti 8 győzelem

2. madbalee, mbemba 7-7 győzelem

4. 406 coupé, Automata Hari 5-5 győzelem

6. pietro87 4 győzelem

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr35140979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2013.03.18. 12:08:03

Nem is emlékszem, mikor volt focimentes hétvégém! Vasárnap este, telefonos kattintgatás után megnyugvással láttam, hogy a Chievo és a Nápoly nyert!:) Ennyi!Napokon belül gyün a poszt Materáról, A Csodáról.

.Frajti 2013.03.18. 19:45:19

grat. a fenébe, hoy a 2+4 kevés lett :(

pedig micsoda jó meccset nyomott Totti :D

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2013.03.19. 12:05:00

Cavani labdaátvétele igazi finomság!!

@Pietro87 Sajnos De Sanctis ismét elnézett egy távolit!

www.youtube.com/watch?v=C7-nKaQcyY4

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2013.03.20. 10:45:11

@mbemba: Igen, sajnos. Szezon végén le kell ülnie és átbeszélni a jövőt. Kicsit aggasztó, hogy hirtelen ennyiszer hibázik.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2013.03.20. 15:04:58

@Pietro87: Szinte biztos vagyok benne, hogy a szemével valami gond van. Egész egyszerűen rosszul méri fel a távolról érkező labdákat, rendre rosszul érkezik ki ezekre.
süti beállítások módosítása