Olasz fórum

Olasz fórum

Magyar a római kerékpáros futárszolgálat

2013. június 29. - mbemba

Egy 45 éves, Marosvásárhelyen született fiatalember (Tamás-László Simon) úgy érezte, ha a világ sok-sok városában szerencsésen működik kerékpáros futárszolgálat, akkor miért ne működhetne egy Rómában is. Az ötletet egy budapesti cég sikeres tevékenysége adta. Sok hittel vethette magát a munkába, mert ma már 12 embert tud alkalmazni. Üzlettársával együtt magyarok. Van egy szerb srác is az eadessopedala cég alkalmazottai között, a többiek azonban helyi erők, amint az kiderül a repubblica videójából.

Célja - nyilvánvalóan az üzleti sikeresség mellett -, hogy 50 ezer rómait biciklire ültessen, kiráncigálva őket a autójuk kormány mögül. Lehetetlen? Lehet, hogy az, de nem rokonszenves emberünknek.

Tamás-László 1985-ben lógott meg (tehát kamaszként!) a kommunista Romániából, a román-jugoszláv határt jelentő Dunát átúszva. A videó alatti cikkben szerepel az az információ is, hogy manapság már 70 ezer olaszt alkalmaznak az országba bevándorolt vállalkozók.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr495383922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása