Olasz fórum

Olasz fórum

Csökkenő farkastempó - ez volt a 12. forduló (Inzaghi és madbalee)

2013. november 13. - Pietro87

Csupán annyi történt a tabella elején, hogy a Roma egy nagyon nem várt eredményt produkált az egyre belejövő Sassuolo ellen, míg a Juve a játéknap legnagyobb különbségű győzelmével küldte haza a nápolyiakat. A Neroverdiből,  a Juve kölcsön Berardi volt idén az első, aki ellenfélként talált be az Olimpico kapujába, tette ezt a 94. perc környékén, míg a torinóiak szebbnél szebb gólokkal zsebelték be az újabb fontos egységeket. Pirlo, majd Pogba - még nagyobbat vágott, mint tavaly De Sanctisnak. A meccshez hozzátartozik, hogy Llorente már a második percben borzolta a nápolyi kedélyeket: nemcsak a korai gól miatt, hanem a partjelző némasága miatt is, mert bizony a spanyolt lesen kellett volna megállítania.

Irammal teli találkozót láthatott a Marassiba kilátogató közönség, melyen a Genoa pont azzal a két góllal volt jobb a Hellasnál - mekkora bölcsesség! Egészen láthatóan újjászületett a csapat Gasperinivel, szépen mutatja ezt a táblán elfoglalt helyezésük. Zsinórban három nyertes bajnoki, utoljára ilyet 2009-ben produkáltak arrafelé. Miközben a városi rivális már a kieső helyen tanyázik: Delio Rossi ment, helyére Sinisa Mihajlovicot említik, mint befutót.

Az ebédidőben zajló meccshez hasonló harcot hozott a Chievo - Milan csata. Először gyenge volt a Rossoneri, majd felpörgött, de újfent a régi masszív Chievót láthattuk, így igazságos a pontosztozkodás - szerintem. Viszont Sanninót elküldték, helyére a régi-új Corini jött. Ha a városi derbi erőt így akarják felrázni a csapatot, akkor helyes a döntés, hiszen tavaly is simán benntartotta a Chievót, az egykori nagy középpályás.

A Lazio, ahogy a Milan is, ismét nyeretlen maradt idegenben, ellenben a Catania fontos három ponthoz jutott. Illett is nekik megverni az ebben a szezonban nagyon ingadozó formát mutató friuliakat.

A forduló tippelői: Inzaghi és madbalee. Gratulálunk nekik.

A mezőny: 

1. madbalee 5
2. Inzaghi 3
3. Lucarelli és Pietro87 2-2
4. 406coupé 1

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr975632202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2013.11.14. 06:40:11

Szerintem Mihájlovics is kevés lenne a Samp benntartásához. Kétszer-háromszor néztem bele Samp-meccsbe, s nagyon nem meggyőzőek!

Viszont a Juve mindentől függetlenül meggyőző volt! (persze, állati bosszantóak a bírói hibák folyton a Juve mellett)

,,Irammal teli találkozót láthatott a Marassiba kilátogató közönség, melyen a Genoa pont azzal a két góllal volt jobb a Hellasnál - mekkora bölcsesség!"

Így! :)

S kösz mindenkinek, hogy nem cikiz az esélytelenségem kapcsán! :)))

madbalee 2013.11.15. 12:18:52

@mbemba: Nem full eselytelen a bentmaradasra a Chievo, mint az ahogy elsöre latszik. Csak rendbe ken eszedni a csapatot. Mindent beleadva meglehet a bentmradas, de sajna szerencse is kell ahhoz. (Na meg telen kis erösites)
Tavaly a Siena sokkal eselytelenebb volt, es egy Emeghara egesz sokaig versenyben tartotta öket.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2013.11.15. 13:23:29

@madbalee: :)))))) Nem, nem, nem, nem!!!!! :)) Én a tippjeim esélytelenségére utaltam!

(a Chievo szerintem egyáltalán nem esélytelen. Meglehet a maradás igazolások nélkül is. Egész tűrhető focit mutattak már többször is)
süti beállítások módosítása