Olasz fórum

Olasz fórum

Napoli-Fiorentina lesz az Olasz Kupa döntőjében!

2014. február 12. - mbemba

Így van ez rendjén! Ha már a római Olimpicóban lesz a döntő, akkor ne legyen hazai pálya senkinek. Így lesz Nápoly-Fiorentina május 3-án a fővárosban.

Olvasom, illetve látom egy fényképen, hogy Maradona is ott tombolt a San Paolóban, mikor a Nápoly újabb és újabb gólt vágott a bajnokságban több mint vitézkedő Romának. 3-0 lett a római 2-3 visszavágója.

A Fiorentina az Udinese ellenében harcolta ki a döntőt, az udine 1-2-es verség után a hihetetlen Cuadrado előtt Pasqual is betalált.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr755811882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2014.02.14. 09:59:39

@mbemba: Bizony, mesés volt ismét a játék. Bár a Roma az elején kissé nyomott, de a csapat topformát nyújtott és meg sem állt háromig. :)

A gólok időzítése is kiváló volt: Diego mikor megérkezett a lelátóra, akkor köszöntötte Higuaín és Jorginho. :))

Örülök, hogy a Fiorentina jutott be, megérdemeltek már egy ilyen sikert, tavaly is végig első csapattal kiállva, odatették magukat a sorozathoz. Viszont a másik oldalon meg a visszavonuló? Di Natale miatt lehet kicsit szomorkodni.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2014.02.14. 10:37:49

Oh mamma, mamma, mamma, oh mamma... ho visto Maradona, ho visto Maradona, innamorato son!

www.youtube.com/watch?v=Tht6Ffu3ez8

Anyu, anyu, Maradonát láttam, szerelmes vagyok!!!! :))))))))))))))))))
süti beállítások módosítása