Olasz fórum

Olasz fórum

Prandelli meglepetései. Egyelőre ők a kiválasztottak!

2014. május 13. - mbemba

Prandelli bejelentette, hogy kik közül válogatja ki a Brazíliába utazókat. Szerintem van szépen meglepetés. Palettának nagyon örülök, szerintem tud bőven hozzáadni. Ők a kiválasztottak:

Gianluigi Buffon (Juventus), Salvatore Sirigu (PSG), Mattia Perin (Genoa).

A védők: Giorgio Chiellini (Juventus), Andrea Barzagli (Juventus), Leonardo Bonucci (Juventus), Gabriel Paletta (Parma), Andrea Ranocchia (Inter), Christian Maggio (Napoli), Mattia De Sciglio (Milan), Ignazio Abate (Milan), Matteo Darmian (Torino), Manuel Pasqual (Fiorentina).

Hacsak nem sérül le, akkor Andrea Pirlo (Juventus) biztosan utazik. A többi középpályás: Daniele De Rossi (Roma), Riccardo Montolivo (Milan), Claudio Marchisio (Juventus), Thiago Motta (PSG), Marco Verratti (PSG), Antonio Candreva (Lazio), Romulo (Verona), Alberto Aquilani (Fiorentina), Marco Parolo (Parma).

Elől pedig Mario Balotelli (Milan), Antonio Cassano (Parma), Giuseppe Rossi (Fiorentina), Alessio Cerci (Torino), Ciro Immobile (Torino), Mattia Destro (Roma) és Lorenzo Insigne (Napoli) kell, hogy boldoggá tegyen minket a nyári happening alatt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr1006160841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2014.05.14. 16:17:06

Chiellini mit keres itt?:) Etikai kodex smafu?

madbalee 2014.05.14. 16:17:46

Iden több az idegenlegios, mint eddig az összes VB-t tekintve!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2014.05.15. 06:45:24

@madbalee: Szerintem, túlontúl ragaszkodik hozzá, ahhoz, hogy lemondhasson róla. Nem tudom kivel értsek egyet! (ezúttal talán nem vagyok a rend mellett, mert azt a kódexet nem Chielliniknek találta ki, hanem De Rossiknak, Balotellinek, Cassanónak)

Én - nem büszkeségből mondom - Verrattit egyszer sem láttam egész meccsen focizni. Jól csinálja? Jól focizik?

madbalee 2014.05.15. 09:52:28

@mbemba: Chiellinit vinni kell. De az sunyisag, hogy igy fü alatt. Mondja azt, hogy etikai kodex van, de elismerhetne, hogy a juvesra szüksege mindenkepp. (Eego kivetel erösiti szabalyt elvre hivatkozva)

Verattit meg összel lattam. Nem volt rossz, de nem tünt ki nekem semmi extra. Remelem azert be tud futni karriert, es visszakerül majd a calcioba.

oleandro 2014.05.15. 11:42:29

Sz'tem nemcsak emiatt, de az utóbbi időben mutatott formája alapján se kéne vinni. Nagyon bizonytalan, ráadásul a durvaságait vsz ott kevésbé nézik el úgy, ahogy Olaszországban szokták...
süti beállítások módosítása