Olasz fórum

Olasz fórum

Olaszország-Anglia 2-1, hatalmas Pirlo, mosolygó Balo

2014. június 15. - mbemba

Prandelli tudja, hogy mit akar! Egy hihetetlenül tudatos focit játszó Olaszországot láthattunk Anglia ellen.

A folyamatosan lassan-lassan építkező olasz csapatban megvannak azok az emberek, akik képesek eldönteni bármekkora meccseket. Pirlo, Balotelli egy-egy villanása elég volt Anglia ellen! De ehhez kellett az is, hogy Prandelli és a szakmai stáb felfedezze, hogy a jobboldalon megfogható az angol tizenegy: Candreva és Darmian gyakran eljátszott az ellenféllel. A majdnem újonc Darmian akkorát nem alakított, mint korábban Grosso, de...

A másik oldalon nem volt ennyire kiváló a derék Chiellini, sőt néha alaposan belebonyolódott csatáiba. Palettával és Barzaglival nem volt gond. Prandelli a védelmen még csiszolhat, de a védekezésen aligha. 

A De Rossi-Pirlo tengely majdnem tökéletesen működött, oldalaikon jól muzsikált mindenki: kezdőként Verratti, majd Motta, a hatalmas gólt rúgó Marchisio, illetve a már emlegetett jobboldal.

Elől pedig látszott, hogy Balotelli kirobbanó erőnlétben és talán formában van (Insigne pedig minőségi cseréje). Balotelli pedig korábbi énjével ellentétben már néha-néha mosolyog. Van oka. Talán nekünk is lesz!!! :))

Pirlo utolsó percekben lőtt felső lécére nincsenek szavak!!!!!! Hihetetlen íve volt a labdának!!!!!!

Gólszerzők: Marchisio (35.), Balotelli (37.), illetve Sturridge (50.).

Uruguay váratlan vereségével - Costa Rica ellen - , ez az eredmény nagyon-nagyon sokat jelenthet a továbbjutás szempontjából.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr826303419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2014.06.17. 12:01:45

Be kell huzni Costa Rica ellen, különben nagyon kemeny lesz.

Nem akarok egy 94-es körbeverest, ugyanis most mar csak 2 csapat megy tovabb.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2014.06.17. 20:01:30

@madbalee: A yahoo szerint Prandelli a pihentetésen elmélkedik. Én nem hiszem, hogy így lenne!

Az viszont biztos, hogy mindenki edzett, De Scigliót és Buffont beleértve!
süti beállítások módosítása