Olasz fórum

Olasz fórum

Megvan a 2015-16-os Serie A sorsolása!

2015. július 27. - mbemba

Sokan azzal viccelődtek, hogy annyi kitétel van arra, hogy ki kivel játszhat és hol és mikor, hogy ki lehet találni ki kivel fogja játszani az első fordulót. És hogy mégse kelljen furmánykodnia az olaszfórumot olvasónak, íme az augusztus 22-23.-ra eső kezdőforduló sorsolása: Empoli-Chievo, Fiorentina-Milan, Frosinone-Torino, Verona-Roma, Inter-Atalanta, Juve-Udine, Lazio-Bologna, Palermo-Genoa, Samp-Carpi (Igen, Carpi, nem Capri!) és Sassuolo-Nápoly.

A firenzei Milan-meccs izgi lehet, akárcsak a második forduló Roma-Juvéje. Városi derbi a harmadikban az Inter és a Milan között, a 12-ben pedig Roma-Lazio, ez pedig már november 7.-8.

Az utolsó mérkőzések május 15-én lesznek. Aki mindenre kíváncsi, az ide kattintson, ez a gazzetta Serie A sorsolása!

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr147659592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2015.07.31. 20:04:40

Idén él újra az , hogy az előző bajnokság első hat helyezettje nem találkozhat az első kb. 5 fordulóban?

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2015.08.01. 15:37:26

@madbalee: Tudtommal ők akkor nem játszhatnak egymással, amikor BL- és EL-forduló van.

Egy csomó csapat pályakarbantartás miatt kérte (Nápoly, Carpi, Bologna,...), hogy idegenben kezdjen. Figyelembe kellett venni Ligabue-koncertet, pápalátogatást (Firenze), rögbi meccset (Torinó).
süti beállítások módosítása