Olasz fórum

Olasz fórum

Friuliban megtanulták Hajnal nevét!

2008. október 02. - mbemba

Minden csatárát lecserélte a Dortmund edzője, leszámítva az egy szem Hajnalt: ért a szakmájához! Egy-egy, a félidők végén szerzett góllal, kiegyenlítette a magyar támadó az első meccsen összehozott hátrányt.

A hosszabbításban óriási csetepaté alakult ki, vagyis sok-sok helyzet mindkét oldalon – azért több a dortmundiak kapuja előtt. Különösen elemében volt Pepe, illetve a csereként bejött Quagliarella. A németek amúgy hat sárgát szedtek össze.

 A tizenegyesrúgásoknál Hajnal lőtte az első, és sajnos Handanovic védett, miképpen utána még egy alkalommal. És mivel a hazaiak csak egyszer vétettek, mégpedig Domizzi révén, nyert az Udinese. Utóbbi rúgta a friuliak első büntetőjét, vagyis Hajnallal párban hibázott. Lukovics lőtte az utolsó büntetőt!
 
 
Más olaszos UEFA-meccsek:
Zürich-Milan 0-1 (Sevcsenko), FBK Kaunas-Sampdoria 1-2, Benfica-Napoli 2-0
 
Az olaszok közül, a nápolyiak estek ki!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr35693444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2008.10.03. 19:24:18

nagy meccs lehetett Udineben. nincs valahol összefoglaló. Bár mindjárt én is utánanézek

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.10.03. 20:25:51

Ázsnálról :)) monndta az olasz rádiós (radio 1 rai), hogy ,,protagonista assoluto"!!:))

Nekem nem sikerült!
süti beállítások módosítása