Olasz fórum

Olasz fórum

Akkor jöjjenek a brazilok!

2008. november 23. - mbemba

,,Nem azért játszunk, hogy veszítsünk!" - mondta Marcello Lippi, mikor megtudta, hogy Brazíliával egy csoportba sorsolták Olaszországot a Konföderációs Kupában.

A további két csoportellenfél az Egyesült Államok (június 15., 2009) és Egyiptom (június 18.) lesz. A dél-amerikaiak ellen, 21-én fog játszani a világbajnok. A másik csoportban a hazai Dél-Afrika, Spanyolországgal, Irakkal és Új-Zélanddal fog megküzdeni.

Lippi a kontinensbajnokok küzdelme kapcsán beszélt arról, hogy mennyire hasznos lesz ez a torna, meg arról, hogy soha nem szerepelhetett eddig a brazilokkal szemben: sem játékosként, sem edzőként (azért február 10-én Londonban lesz még egy barátságos meccs kettejük között). Valamint, ami talán, még fontgosabb, hogy a legfőbb célja az, hogy egy 30 fős játékoskeretet hozzon létre, mely kerettel bátran várhatja a 2010-es dél-afrikai világbajnokságot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr34783706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása