Olasz fórum

Olasz fórum

Itt a grúzok és bolgárok elleni keret

2009. augusztus 30. - mbemba

Tbilisziben Grúzia ellen (szombaton), majd Torinóban Bulgária ellen (szerdán) kellene bizonyítania a mostanában nem világbajnoki formában szereplő világbajnoknak. A csoportállás egy kattintásnyira!

Marcello Lippi újdonsága a firenzei középpályás Marco Marchionni. A 23-as keret így néz ki!
 
Kapusok: Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli), Marchetti (Cagliari); védők: Cannavaro(Juventus), Chiellini (Juventus), Criscito (Genoa), Grosso (Lyon), Legrottaglie (Juventus), Santon (Inter), Zambrotta (Milan); középpályások: Camoranesi (Juventus), D'Agostino (Udinese), De Rossi (Roma), Marchionni (Fiorentina), Marchisio (Juventus), Palombo (Sampdoria), Pepe (Udinese), Pirlo (Milan); támadnak Di Natale (Udinese), Gilardino(Fiorentina), Iaquinta (Juventus), Quagliarella (Napoli), Rossi (Villarreal).
 
Tehát már megint nincs Cassano, ellenben ott vannak a kiválasztottak között a világbajnokok, majdnem hiánytalanul. A firenzeiek – a Debrecen ellenfelei, ugyebár – két játékossal (Marchionni, Gilardino) szolgálnak, akár a nápolyiak (De Sanctis és Quagliarella).
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr571348409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Frajti 2009.08.30. 14:29:43

Amíg köcsög Lippi vérét nem szívja szét az olasz sajtó, hogy hol van Antonio, nem is lesz behívva. Utálja akármennyire, de egy ilyen kreatív játékost kötelező vinni, ha esélyt akar bármire is.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.08.30. 15:00:39

@.Frajti: Csak egy jelződdel nem értek egyet. Helyette a világbajnokot használom! :))

Valahogy az az érzésem, hogy a maestro csak azért nem hívja, hogy ezredszer is próbára tegye Cassanót, vagyis, hogy megtudja tényleg lehiggadt-e Cassano.

Törteli Tivadar 2009.08.30. 19:14:55

De Marchionni mit keres a válogatottban?:D

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.08.30. 20:31:15

@golazzo: Ha tudnám, hogy Grúzia és Bulgária ellen kell például ő, akkor nem is aggódnék. Világbajnokságot nyerni, sokáig jutni ott, szerintem is édeskevés!

ulver 2009.08.31. 16:09:21

Miért válogatott Pirlo, akármit is csinál? Az utóbbi másfél évből nem emlékszem jó meccsére (biztos volt, de nem emlékszem), mégis folyton kerettag, sőt kezdő.
Camoranesi és Cannavaro dettó (ez utóbbinak volt 1-2 jó meccse utóbb).

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.08.31. 16:52:49

@ulver: Örültem volna, ha elmegy a Chelsea-hez, mert meggyőződésem, hogy ha lenne versenytársa, akkor jobban teljesítene sokkal.

Szerintem Cannavaro első két fordulója nagyon jó volt. Persze, ez még kevés!

Camoranesit én is vinném. Még mindig ő az ember, aki egy embert le tud venni (most, nem durvaságaira gondoltam:), meg mennyiségi melót is végez.

Pirlót pedig csak zúgjon! ÉBRESZTŐ! ÉBRESZTŐ!
süti beállítások módosítása