Olasz fórum

Olasz fórum

Olasz Kupa - akik itt nyernek, azoknak irány a nyolcaddöntő!

2010. november 25. - Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Röviden elevenítsük fel a tegnapi mérkőzéseket, majd térjünk rá a maiakra: a Genoa-Vicenza találkozón kis meglepetésre a vendégek szereztek vezetést és még nagyobb meglepetésre azt egészen a 88. percig meg is őrizték, amikor jött Toni és a hosszabbításban végül még egy gólt szerezve, tovább Destro találatával is érvényesítették a hazai pálya előnyét. Ettől a Genoától minimum várunk egy negyeddöntős szereplést. Rudolf végigjátszotta a meccset, sőt a 77. percben vélhetőleg gólt is szerzett, de a játékvezető továbbot intett.

Az Udinese-Lecce meccsen ennél jóval kevesebb izgalom volt, bár itt is a vendégek lőtték az első gólt és Udinében sem vitték túlzásba a fehér-feketék a rohamokat. A vége felé Corradi góljával lett egál - aki Mbembával közös kedvencük lehet, hiszen pályafutása során a Chievóban és a Lazióban is 60 gól fölé került - , majd másolva a genovai meccset e vonatkozásában is, hosszabbításban győzött az Udinese. Flores hidegvérű: az utolsó másodpercben mentette meg a szerencsejátéktól a csapatát. Most pedig nézzük a ma esti meccseket:

A 18 órakor kezdődő meccsen a Lazio már vezet is az Albinoleffe ellen, Garrido talált be szép szabadrúgásból, bár egy kicsivel jobb kapus talán kikaparta volna a sarokból. A hazaiak B-csapata - Brescianóval és Foggiával is - egyelőre sokkal jobb, mint a Serie B-ben nehéz napokat átélő leffei is albinói közös erők, ha sikerül hozni a meccset a Laziónak, akkor decemberben vagy január elején újabb római derbi lesz, lévén a Roma a nyolcaddöntőben kapcsolódik be a küzdelmekbe. Hajrá Capitano!

Az este talán legjobb meccse lehet a Cagliari-Bologna. Donadoni második meccse lesz ez a szárdok kispadján és szeretnék odatenni magukat a kupában is, bár Donadoni nem tagadta, hogy inkább azoknak fog lehetőséget adni, akik eddig kevesebbet szerepeltek. Ennek ellenére a jó nevek hiánytalanul ott vannak a keretben. Én ezt a meccset követném az esti mérkőzések közül és nem zárok ki egy nagyobb arányú Cagliari győzelmet. Drukkolni viszont Di Vaiónak drukkolok, szerintetek miért?

A másik 20-45-kor kezdődő meccsen magyar túltengésre lehet számítani, mert nem csak Vass, de Feczesin neve is ott van a Brescia keretében és vélhetően mind a két játékos szerepet fog kapni Cataniában. Azt amúgy tudtátok, hogy Catania a legnagyobb olasz város anélkül, hogy egy régió székhelye is volna? A hazaiak sem különösebben spórolnak a jó nevekkel, pedig Maxi López vélhetően pihenne most, ha hétvégén nem lenne eltiltott. Hajrá magyarok, de ez elég nagy hazai egyesnek néz ki. Streameket szívesen látunk a kommentekben, egy Laziósat el is helyezek ott mindjárt.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr632472874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.11.25. 18:49:25

Jól van Willy, ez szép volt, örülök ennek. Garrido gólja is szép volt, egyre közelebb az újabb derbi. Emitt pedig a Lazio-Albinoleffe stream: skytux.cjb.net/chaine1.html

A nyelvért elnézést kérek, de legalább az arabok is a Laziót nézik.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.11.25. 19:28:24

Rudolf nagyon szépen kanyarította Toni fejére a második gólnál. Ecco: www.youtube.com/watch?v=NkiPPRV8Wpw

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Nem tudtam a cataniai infót!

Di Vaio? Talán, mert a Juve játékosa is volt?

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.11.25. 21:34:47

FECZESIN egyenlített! Félidőben: Catania-Brescia 1-1

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.11.25. 22:57:13

@mbemba: Hát milyen nevelés a jó öreg Marco? :)
Az egyik tippem bejött szépen, de a másik nagyon nem. Én mindkettőnek örülök. Embereke, ami pedig a lényeg: Roma-Lazio a kupában!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.11.25. 23:01:58

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Uccai! :))

Roma-Lazio! Csak a rendőrök nem örülnek! :)))

Catania-Brescia 5-1. Azt az egyet Feczesin szerezte.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.11.30. 23:03:46

KOVÁCSIK védett a Fiorentina ellen. Firenze-Reggina 3-0.

A Chievo 3-0-ra verte a B elsőjét, a Novarát!
süti beállítások módosítása