Olasz fórum

Olasz fórum

Szögletpöccintős Spalletti

2011. február 21. - mbemba

Héttüdő Spalletti számomra egy roppant rokonszenves ember, de ezúttal nem kapott tőlem egy újabb piros pontot.

Spallettinek van egy szögletrúgás-figurája: egy játékosa a szögletzászlónál megérinti a labdát. Az ellenfél ezt vagy nem veszi észre, vagy úgy gondolja, hogy az ellen játékosa véletlenül ért hozzá; a lényeg az, hogy nem rontanak rá; ezalatt Spalletti-embere kihasználja a védelem gyámoltalanságát, figyelmetlenségét, s beíveli a labdát a felkészületlen védelemre.

A trükk most sikerült, az olasz edző csapata, a Zenit vezetést szerzett, de mivel van Isten, van igazság, ezért 2-1-re fordított a Young Boys (február 17-én volt a meccs). Persze az idegenben kiügyeskedett gól nagyon fontos az EL ezen szakaszában.

A videón is látszik, hogy Spalletti otthon szintén megpróbálta a cselt, de ott visszafújták az akciót: a bírónak nem az igazságérzete sérült, egyszerűen nem vette észre (esetleg nem vette tudomásul), hogy hozzáért a szögletpöccintő.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr402677534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Frajti 2011.02.21. 20:32:41

De ezért mért nem jár neki a piros pont tőled? :)

.Frajti 2011.02.21. 22:23:26

@mbemba: most mártunni akajom! :D:P

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2011.02.21. 22:44:20

@.Frajti: Anyukám azt mondta, hogy gonosz volt a kopacz bácsi, meg, meg apu is aszonta!

Kíváncsi lennék mit mondana Spalletti anyukája, na mit?

popp · http://koncertblog.com/ 2011.02.23. 23:33:25

Csibészség ez, puskásöcsiség, én bírom az ilyet. Öcsiről járja sztori, hogy eljátszotta nagyhalált, körbevitette magát hordágyon aztán beszaladt az ellen kapujánál és gólt rúgott. A szenvedő fél Rudas Ferenc, Fradi hátvéd is nevetve meséli a sztorit.
süti beállítások módosítása