Olasz fórum

Olasz fórum

Max Biaggi visszavonult (videón a híres Biaggi-Rossi csata)

2012. november 07. - mbemba

Valentino Rossi hatalmas vetélytársa, Max Biaggi visszavonult. Óriási – Olaszországot megosztó – versenyeket vívtak ők a királykategóriában, ahol egyes futamokat leszámítva Rossi nyert. Biaggi 1994 és 97 között valamennyi alkalommal megnyerte a 250 köbcentisek világbajnokságát.

Vale Rossi felfoghatatlan győzelmi sorozata elől a Superbike-ba menekült. A Kalóz 2007 óta kétszer nyerte meg ezt a kategóriát, legutóbb idén, 41 évesen! Így győztesként vonulhatott vissza.

,,20 évnyi világjárás, közben ellenfelekkel való küzdelem után egy olyan Max Biaggi jön, akit nagyon kevesek ismernek. A család, a gyermekeim az elsők mostantól. Azonban az Apriliával való kapcsolatom nem szakad meg, folytatódik majd egy másik formában."

Videón a leghíresebb Rossi-Biaggi párharc, Rossi középső ujjával üzen a rómainak, második videón egy gyönyörű előzés Biaggitól, majd egy  gyönyörű védekezés 2012-ből San Marinóból.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr654896228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2012.11.08. 09:59:39

Schumachernek is így kellett volna: ha Raikkönen 2007-ben meg tudta nyerni a vb-t, neki is sikerült volna. Mennyivel szebb lett volna a búcsú!

Stoner, Loeb is visszavonulnak.

madbalee 2012.11.09. 09:35:20

:( Mad Max nagy kedvenc :(
süti beállítások módosítása