Olasz fórum

Olasz fórum

Megjelent Jovanotti új cd-je!

2015. február 26. - mbemba

cover_lorenzo2015cc_mail-e1424776213965.jpgEgy-két napja van annak, hogy Jovanotti új cd-je megjelent. Neve: Jovanotti CC 2015, aminek hivatalos bemutatójára motorbiciklivel hajtott be.

Az új cd borítója

Ahogy azt szokta Jovanotti kalandozik a műfajok és témák között. Hogy a kalandozásra igazán lehetősége legyen nem több, nem kevesebb, mint 30 számot pakolt rá a hanghordozóra. Ahogy maga nyilatkozta: ,,Hogy egy igazán kiegyensúlyozott anyag lehessen! Amint kivettem egyet, borultak az elképzeléseim.”

,,Van benne: illúzió, könny, szél, nevetések, haverok, vers, gyulladáscsökkentők, erotika, vendégség, szerelem, vér a vénákban… És persze: szabadság, nyár, Afrika”

A lemezbemutató koncertsorozatát Anconában kezdi június 20-án, majd két koncerttel érkezik a San Siróba, még Padova előtt. Aztán elindul délnek: Firenze, Bologna Róma, Messina, Pescara, Napoli, Bari, a júliusi program.

Nagy-nagy kedvenc Jovanotti, így már írtunk: közös munkájáról Pohárnok Gergővel, álmairól, pöszeségéről, papájáról, aki a pápa testőre volt

Avanti Jovanotti!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr137221007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása