Olasz fórum

Olasz fórum

Csak semmi meglepetés: Milan-Plzen 2-0

2011. szeptember 28. - Gila11

A BL ma esti milánói meccsére a sérüléséből felépült Ibrahimoviccsal állt ki a Milan a cseh bajnok Viktoria Plzen ellen.

MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Emanuelson; Cassano, Ibrahimovic

VIKTORIA PLZEN: Cech; Rajtoral, Cisovsky, Bystron, Limbersky; Pilar, Jiracek, Horvath, Kolar, Petrzela; Bakos

Rögtön az elején egy veszélyes kontra után remek Bakos fejest védett Abbiati robinzonáddal, két percre rá megvolt a hazaiak válasza, Cassano lőtte a kapusba Ibra beadását. Tíz percenként születtek a helyzetek: 10. perc Cassano lő  és véd a kapus, ugyanez a jelenet megismétlődik a 20. percben is. A 30. minutumban egy cseh ellentámadás után szép lövés, nem sokkal ment mellé. A 33. percben adódik egy hatalmas Ibra helyzet Abate beadása után a cseh kapus könyökéről vágódik felsőléc fölé a labda.

Az első játékrészben helyenként felpörgették a tempót a hazaiak, némi fölényük ellenére gól nélkül tértek pihenni.

Szünet után egyből helyzettel kezdet a vörös-fekete brigád, s a góljukig sem kellett sokat várni. Az 53. percben Ibra értékesített könyörtelenül egy jogos büntetőt, ez kissé megtörte a cseheket (1-0). Cassano tett pontot a mérkőzésre, sajnos elég korán. A 66. percben Ibrahimovics kiugratását átemelte a kifutó kapus mellett ezzel kettőre növelve a hazai előnyt (2-0). Innentől már csak a szokásos tili-toli passzjátékát nyújtotta a Milan, semmi erőlködést nem mutattak az utolsó 25 percre. A Plzen időnként megpróbált kontrákat vezetni, s két-háromszor lövéssel zárták le az akcióikat.

Mindent összegezve megérdemelten nyerte a Rossoneri a mai meccset, elmaradt a meglepetés. Ez a játék viszont nem lesz elég majd a hétvégi rangadón a Juve vendégeként.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr33264029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása