Olasz fórum

Olasz fórum

Cassano, mint színész, a csokik és Gombóc Artúr (fontos videók)

2008. november 25. - mbemba

Kedves olaszfórumot olvasók, azon része, kik nem a foci miatt jöttök ide! Hogy értsétek a jeleneteket, lehet, hogy hasznos elolvasni a körítést, de nem muszáj, anélkül is élvezhető az olasz színész. A focisoknak nem kell elolvasniuk a szöveget, amúgy is értik a Cassano-jelenséget. Azonban könnyen lehet, hogy a második videó nekik is újdonság.

Ami itt következik, az Antonio Cassano, az olasz foci egyik zsenijének emlékezetes színészi produkciója. A második pedig egy spanyol komikus alakítása a pluszkilókkal küzdő Cassanóról, illetve a pluszkilók okáról.
 
 
Körítés a videókhoz:
1.) Cassano, a klasszis digó Madridban van, és nem érti, hogy honfitársa, Capello, az edző miért nem akarja játszatni őt. Problémáját, frusztrációját azonban nem egymaga, egyedül akarja megoldani, feloldani, hanem játékostársaival osztja meg bánatát. Ha minden igaz Capello rossznéven vette a mutatványt!
 
 
2.) Cassano, mikor Madridba érkezett, akárcsak a mi Puskásunk, súlytöbblettel küzdött. Merthogy Cassano is, mint Gombóc Artúr szereti a csokit (http://it.youtube.com/watch?v=NNLpySY2qe8). Öcsi bácsi miután ezt a gondot legyőzte óriási pályát futott be a spanyol fővárosban. Cassanónak ez nem sikerült, lehet, hogy az első videó miatt.
 
1.)
 
 
 

2.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr12787215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.11.25. 22:58:30

Viszont Cannavaro okosan lelép a produkció felénél.
süti beállítások módosítása