Olasz fórum

Olasz fórum

Bréma-Inter 2-1 (Bajnokok Ligája)

2008. december 10. - mbemba

J. Cesar; Maicon, Cordoba, Materazzi (Maxwell 46.), Burdisso; J. Zanetti, Cambiasso, Muntari (Balotelli 70.); Quaresma, Adriano (Ibrahimovic 46.), illetve Mancini nem jártak Mourinho a kedvében.

Hiszen a portugál megkérte fiait, hogy úgy játszanak, hogy érdemeljék meg a továbbjutást. Nem sikerült. 2-0 volt a 81. percben és a szépségtapasz csak a 88.-ban érkezett. A szerző a balkáni svéd, aki ismét övéi legjobbja volt, 6 és felest kapott a Yahoosoktól.
 
Tegyük hozzá, hogy Múúúúú kísérletezett, honfitársa, Quaresma, akit Olaszországban már bukottnak mondanak nagyon elől játszott, Mancini előtt, Ibra pedig ugyebár kispados volt, ami egy komoly-komoly meccsen nem fordulhat elő.
 
Figyelemreméltó adat is köthető a meccshez: Zanetti 117-szer játszott európai meccset. Oda Bergomi csúcsa! Az Ajaxról is szólt egy kicsit a meccs, hiszen Ibra gólját Maxwell készítette elő, a brémaiak egyik gólszerzője, Rosenberg, pedig játszott még velük Amszterdamban. Ezek az infók azonban sejthetőn nem engesztelik ki a portugál trénert, aki borús arccal mondta, hogy: ,,Nagy csapatot érdemlünk: Barcát vagy Manchestert. Erről csapatról azonban csak februárban lehet megmondani, hogy mit ér. Ez a meccs nem lehet referencia, mert nem a legjobbak játszottak.”
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr89814284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása