Olasz fórum

Olasz fórum

A Livorno jutott fel a Serie A-ba

2009. június 21. - mbemba

Az elsőosztályba jutásról döntő meccsen: Livorno-Brescia 3-0. Első mérkőzés a vonal alatt.

Számunkra azért volt különösen érdekes a meccs, mert reménykedhetünk abban, hogy amennyiben nyer a Brescia, akkor élvonalbeli játékosunk lehet Vass Ádám személyében. Nos, a fiatal magyar végigjátszotta a meccset - Feczesint nem volt a kispadon sem -, de a toszkánok jutottak fel. A meccs krónikájában nem jegyeztek fel Vass-féle megmozdulást.

A felek fantasztikus kilencven percet játszottak, a yahoo tudosítása szerint! A gólokat Tavano (50.) (huszonhetedik gója volt ebben az idényben), Diamanti (60.) és Bergvold (74.) szerezték.

A Livorno feljutása mellett már korábban eldőlt, hogy a Bari és a Parma folytatja ősztől a Serie A-ban.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr381198128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2009.06.21. 20:28:14

Sajnálom, hogy nem lett a Brescia A ligás, de a Livorno is üde színfolt lesz remélem. Mondjuk amikor kiestek senki nem sajnálta őket. Donadoni féle alakulat volt igazán számottevő.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.06.21. 21:30:27

@madbalee: Az viszont tuti, hogy nem lesznek arrafelé unalmas meccsek: izgalmas kis táboruk van. Íme egy jútyúb a Bella Ciaóval!

www.youtube.com/watch?v=HMH4JsKteWw

madbalee 2009.06.21. 21:49:41

Hát igen a szurkolótáboruk tud hangulatot csinálni:)
süti beállítások módosítása