Olasz fórum

Olasz fórum

Olaszország-Hollandia 0-0 (barátságos meccs, +Buffon százados honlapja, +videó)

2009. november 14. - mbemba

Az olaszországi vélemények szerint nem volt nagymeccs a tegnapi. Haszna volt-e arra előbb azt mondják, hogy nem volt, azonban utána mégis kiemelnek egy pár dolgot.

Hogy a védelem, a védekezés továbbra is elsőrendű! Illetve, hogy azok a játékosok, akikre Lippi különösen kíváncsi volt, vagyis: Candreva, Palladino, meg Biondini egészen jól fociztak. Van, aki kiemeli a livornói Candreva teljesítményét, a livornói támadó játékosáét, akiről pár hónapja még csak kevesen tudtak.
 
Az első félidőben, ha minden igaz gyengécskén játszott a világbajnok, meg ellenfele – rengeteg elrontott passzal (ezt Lippi is kiemelte) –, a másodikban viszont az olaszok építettek is és úgy romboltak, hogy a hollandok (Sneijder, Robben nem játszott, Van Persie gyorsan lement egy sérülés után) gyakorlatilag nem jutottak lehetőséghez.
 
Még három megjegyzés: Buffon (akinek nagyon menő honlapja van) századszor volt válogatott; egy vigyori befutott a pályára, és azt üzente a pólójával, hogy Cassano kell a válogatottnak; Buffon, Cannavaro, Pirlo és Zambrotta repültek is haza a meccs után, vagyis ők biztos nem szerepelnek a svédek ellen.
 
A földrengést szenvedettek támogatása miatt Pescarában 15 ezer néző előtt játszott meccsen ez a csapat szerepelt
 
Buffon; Zambrotta, Cannavaro, Chiellini, Grosso (Criscito 80.); Palombo (Biondini 70.); Camoranesi (Marchionni 87.), Pirlo, Candreva (Montolivo 77.), Palladino (Rossi 56.); Gilardino (Pazzini 77.).
 

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr61525772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.11.15. 13:26:14

Egyre valószínűbb, hogy nem fogja meghívni Cassanot Lippi. Most már szakmai hiúságból sem hajol meg a nép akarata előtt.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.16. 07:27:07

Cassanora én sem látok nagy esélyt, Zarate alternatíva lenne, bár ez még nagyon a Holdban van, főleg, hogy Abate elmondta, senki nem beszélt erről a szövetség részéről vele.
Chiellini elég ronda sérülést okozott van Persinek, legalább 2 hónapig nem játszhat a holland.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.16. 07:28:22

Mellesleg, talán először írok az olasz fórumba, nagyon igényes, illusztris írásokkal teli blog, gratulálok hozzá, immár rendszeres látogató vagyok!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.11.16. 15:06:21

Az ilyesmi mindig jólesik! Köszi! :)))

Illusztris! :))

Lenne több helyett jobb, csak lenne több idő!
süti beállítások módosítása