Olasz fórum

Olasz fórum

Olasz Kupa - Bekapcsolódik a címvédő, Juventus-Napoli rangadó (összefoglalóval)

2010. január 12. - Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

A mai, holnapi és holnaputáni napon folytatódnak az Olasz Kupa küzdelmei, így a következőkben esélylatolgatás, beharangozó és méltatás következik.

Ma este egy mérkőzést játszanak, a Roma fogadja a Triestina csapatát, 21:00-kor. Nehezen lehet itt más végkimenetelt elképzelni, mint a hazaiak biztos győzelmét, lévén hogy Ranieri csapata kimondottan jó formában van, a Triestina pedig a Serie B 18. helyén áll, ráadásul az előző fordulóban hazai pályán szenvedett el 3-0-ás vereséget. Hozzá kell persze tenni, hogy nem egy játékosukat pihentették a Roma elleni kupameccs miatt. A rómaiak meccsre nevezett kerete a következő: Andreolli, Baptista, Brighi, Burdisso, Cassetti, Cicinho, Cerci, Esposito, Faty, Lobont, Marangon, Menez, Motta, Perrotta, Pit, Pizarro, Taddei, Vucinic. Különféle okok miatt nem lesz a pályán Totti, Toni és De Rossi sem, Guberti pedig a mai naptól a Sampdoria játékosa. Hogy mi lesz végül a kezdő tizenegy, azt popp, .Frajti, illetve más olasz fórumos romanista segítségével remélem kiokoskodjuk, valamint azt is, a szerzőnek érdemes-e fogadnia sok gólra :). Bármilyen olyan eredmény, ami nem a Roma magabiztos győzelmét hozza, meglepő lenne. (Nem is okozott meglepetést a találkozó, mert bár a Triestina egy megadható büntetővel vezetést szerzett, de utána törhette a háló a játékosok hátát, úgy beszorította őket a hazai csapat. Végül a második félidőben Brighi, Vucinic és Baptista góljaival biztosan nyertek.)

A holnapi első mecs, 16:00-kor a Milan-Novara lesz. A Milan esetében a jó formát talán említenie sem kell, harmadosztályú ellenfele nem sok jóban bízhat, talán csak abban, hogy kimondottan tartalékos keretet nevezett a mérkőzésre Leonardo, illetve nem hangoltak rosszul ők sem a milánói meccsre, idegenben győztek 2-0-ra. A Milan kerete a Novara ellen: Abbiati, Storari, Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Thiago Silva, De Vito, Abate, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Merkel, Di Gennaro, Huntelaar, Inzaghi, Verdi, Zigoni. Szép, hogy ennyi primaverást hívott fel Leonardo, meglátjuk, hogy nem megy-e az összeszokatlanság az eredmény rovására, ám ahogy a római meccsen is, itt sem tudunk nagyon más kimenetelt elképzelni, mint hazai győzelmet. (A meccs elején Inzaghi tőle pláne ritkán látható szép góllal szerzett vezetést, de meglehetősen visszafogottan fociztak a milánóiak, és rögtön a második félidő elején egalizált a Novara. Parádézott a kapusuk, de  úgy látszik, ez a mérkőzés a nagy gólok meccse volt, nem sokkal a vége előtt Flamini gólja meghozta a győzelmet. Az biztos, hogy a fiatalok teljesítményével Leonardo nem lehetett elégedett.)

Ezt a meccset követi az első olyan mérkőzés, ahol két Serie A csapat lesz egymás ellenfele, 18:30-kor a Genoa-Catania. Az összecsapás érdekessége, hogy az előző bajnoki fordulóban ugyanilyen felállásban, szintén Genovában meccseltek, ott a Genoa biztosan nyert 2-0-ra. A kiesés ellen küzdő szicíliaiak nyilván pihentetni fogják a legjobbjaikat, és a hazaiak is biztos, hogy nem az első csapattal fognak pályára lépni. A Genoa a következő kerettel készül az összecsapásra: Amelia, Scarpi, Bocchetti, Esposito, Moretti, Sokratis, Tomovic, Criscito, Fatic, Juric, Milanetto, Modesto, Rossi, Zapater, Crespo, Mesto, Suazo, Sculli. A Catania pedig az alábbi játékosokkal igyekszik minél jobb eredményt elérni: Andujar, Campagnolo, Kosicky, Alvarez, Augustyn, Bellusci, Capuano, Potenza, Silvestre, Spolli,Terlizzi, Biagianti, Carboni, Izco, Ledesma, Llama, Moretti, Ricchiuti, Martinez, Mascara, Morimoto, Nicastro, Plasmati. (Izgalmas, a foci szinte minden elemét megmutató találkozón a Catania igazán kitett magáért, és a játéknap meglepetéseként Genovában jutott tovább.)

A holnapi nap utolsó meccse talán a legnagyobb rangadója a fordulónak, a Juventus fogadja Torinóban a Napoli csapatát 20:45-kor. Ez az a mérkőzés, ahol tényleg nem lehet kitalálni a mérkőzés kimenetelét, mert a Juventus tragikus formát mutat, a Napoli ellenben már BL-t jelentő helyen van a bajnokságban, hosszú-hosszú ideje veretlen, viszont ilyenkor szoktak beütni a meglepetések, a Juventus a hazai és a nemzetközi kupán kívül másban nem nagyon bízhat már, és a Napoli kerete sem elég erős egy sikeres kétfrontos harchoz, amit nyilván ők is tudnak. Izgalmas mérkőzésre van kilátás. A Juventus kerete a következő lesz: Cáceres, Chiellini, Felipe Melo, Cannavaro, Grosso, Salihamidzic, Marchisio, Del Piero, Amauri, Chimenti, Manninger, Zebina, Grygera, Diego, De Ceglie, Legrottaglie, Esposito, Giandonato, Immobile. A Napoli pedig így érkezik Torinóba: De Sanctis,  Gianello, Iezzo, Aronica, Campagnaro,  Cannavaro, Contini, Dossena, Grava, Rinaudo, Zuniga, Cigarini, Datolo, Gargano, Hamsik, Maggio, Pazienza, Denis, Hoffer, Quagliarella. Látszik, hogy a Juventus nem veszi félvállról a meccset, de a Napoli sem, talán a legjobb meccs tanúi lehetünk holnap este. (Végül bár különösebben nem volt izgalmas a mérkőzés, a juventinóknak szép 90 percet tartogatott az este, igaz hogy a Napoli nem nagy ellenállása miatt, de biztosan, nagy arányú győzelmet arattak a torinóiak.)

Holnap után, az első meccsen 16:00-kor a Fiorentina látja vendégül a Chievo csapatát, ami szintén érdekes összecsapás lesz, hiszen teljesen biztos, hogy a hármas terhelést nem tudják, és nem is akarják bírni a hazaiak, a vendégek viszont kiugró eredményt nagy eséllyel csak a kupában tudnak elérni. A firenzeiek kerete: Agyei, Avramov, Babacar, Carraro, Comotto, De Silvestri, Donadel, Felipe, Gobbi, Jorgensen, Kroldrup, Marchionni, Montolivo, Mutu, Natali, Pasqual, Santana, Seculin Pihen Gilardino, Jovetic, Vargas és Frey. A csacsik így utaznak: Miskiewicz, Sorrentino, Squizzi, Djengoue, Frey, Morero, Yepes, Mandelli, Mantovani, Sardo, Ariatti, Pinzi, Iori, Bentivoglio, Finazzi, Hanine, Rigoni, Luciano, Marcolini,Abbruscato, Bogdani, Granoche, De Paula (Ahogy arra számítani is lehetett, jól kezdett a Chievo, és az első félidőben kétszer is megszerezték a vezetést, de a második félidő vége felé két gyors góllal a firenzeiek eldöntötték a jó iramú mérkőzést.)

 18:30-kor Udinese-Lumezzane mérkőzés, ahol a szokás szerint jól kezdő, majd szokás szerint egyre inkább lecsúszó Udinese most egy verhető csapatot kapott. A harmadosztályú vendégek hazai pályán győztek legutóbb a bajnokságban, az Udinese pedig a Friuliban játszott 1-1-et a Lazióval. Bár ilyenkor szoktak meglepő eredmények születni, az udineiek akárhol is állnak, hiányzókkal és sérültekkel is jóval esélyesebbek. Udinében a hazaiaktól pályára léphetnek: Belardi, Handanovic, Romo, Basta, Chara, Coda, Cuadrado, Ferronetti, Lukovic, Pasquale, Zapata, D'Agostino, Inler, Lodi, Sammarco, Siqueira, Corradi, Di Natale, Floro Flores, Pepe, Sanchez. (A nem sok izgalmat rejtő találkozón a Serie C-ből jövő vendégek nem tudták megnehezíteni az Udinese dolgát, akik megerőltetés nélkül győztek.)

A forduló utolsó meccsén, 21:00-kor a Lazio a Palermo együttesével játszik. Érdekes összecsapás lesz ez is, hisz a Laziónál talán felcsillant egy kis reménysugár, a bajnokságban az utóbbi két meccsen 4 pontot szereztek, rég volt ilyen sorozat, a vendégek pedig az edzőváltás után meglehetősen jól összeszedték magukat. Az edző személye pedig nem más, mint Delio Rossi, akivel a rómaiak még tavaly nyerték meg ezt a sorozatot. Így az égszínkékek kezdője ezt a képet mutathatja: Muslera; Diakitè, Stendardo, Radu; Brocchi, Baronio, Kolarov, Del Nero; Mauri; Floccari, Zarate Látszik, hogy Ballardini komolyan veszi a mérkőzést, mivel a keretben egy primaverás sincs. A szicíliaiak minden valószínűséggel a következő kezdővel futnak ki az Olimpico gyepére: Rubinho; Cassani, Kjaer, Bovo, Balzaretti; Migliaccio, Liverani, Nocerino; Simplicio; Cavani, Miccoli (Az unalmas első félidő után inkább a Palermo támadott, ám egy jól eltalált lövéssel megszerezte a vezetést a Lazio, és végül egy remek összjáték után meg is duplázta góljai számát, így végül magabiztosan nyert.)

Az Internazionale-Livorno mérkőzést még decemberben rendezték, ahol az Inter 1-0-ra győzött, és továbbjutott.

A negyeddöntő párosításai:

Fiorentina-Lazio

Internazionale-Juventus

Milan-Udinese

Catania-Roma

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr511667441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rino 2010.01.12. 20:46:38

A Rai Uno adja a Juve-Napolit. Imádom az olasz közvetítéseket, ezért még egy zebra vonaglást is képes vagyok elviselni.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.12. 21:10:53

Zigoni (Milan) papája focizott a válogatottban is, meg a Juvéban is!

it.wikipedia.org/wiki/Gianfranco_Zigoni

Én mindenesetre majd megnézem a neten, hogy a Novara hozta-e a meccset. Remélem! He-he! :))

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.12. 21:15:36

@Rino: Az olasz közvetítéseknél csak a spanyol jobb. :)

@mbemba: Azért nem fogadnék rá. :)

madbalee 2010.01.12. 21:43:56

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: most néztem ráa footbo-ra, és a Roma egyenlőre nem vezet, sőt nagyon nem vezet.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.12. 22:13:53

@madbalee: Kíváncsi leszek, hogy most már bedarálják-e a Triestinát.

madbalee 2010.01.12. 22:36:41

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: úgy tűnik megy nekik a darálás, fordítottak. (személy szerint sajnálnám, ha a farkasok elbúcsúznának ilyen hamar)

madbalee 2010.01.12. 22:37:13

@madbalee: Az egyik kedvencem (Chievos gyökerekkel) Brighi vezetést szerzett;)

madbalee 2010.01.12. 22:45:39

@madbalee: sorry benéztem ő kezdte a szépítést.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.12. 22:57:23

@madbalee: Igen, Brighi, Vucinic, Baptista, gondoltam hogy nem lesz itt gond, lehetett kis fejmosás a szünetben, bár történetesen nem tudom Ranierit elképzelni, mint fúria. :) De történetesen örülök a Roma győzelmének, egyrészt, meg nem vallott szégyent a jövőbelátási képességem, másrészt, mert nem rondított bele a fogadásomba. :)

Rino 2010.01.12. 23:07:23

@madbalee: Brighit nagyon szeretem. senkinek meg nem tudom mondani, miért, de ő a kedvencem. :)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.12. 23:19:54

@Rino: Nekem azért szimpi, mert küzd, de focizni is tud!
Kicsit ugyanaz, mint Gattuso, de őt szerintem inkább a szíve irányítja, hanem az esze.
Szóval egy kicsit Rino ő is!

Rino 2010.01.12. 23:42:54

@mbemba: ezen még nem gondolkodtam, de van benne valami!:) végtelenül szimpatikus srác, de nekem csak a Romaban tűnt fel, pedig megfordult itt-ott...
de hogy ne legyek teljesen off: 3-1, örülök.

madbalee 2010.01.13. 00:07:23

@mbemba: szerintem Brighi kifinomultabb mint Gatta. És én technikásabbnak is gondolom. De persze Gatta elérte a múltban a klasszis státuszt, míg Brighinek nem tudom lesz-e esélye rá. Én a Chievo-ban kedveltem meg.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.13. 00:11:56

@madbalee: Úgy értettem én is, csak... :))

Újra:
Kicsit ugyanaz, mint Gattuso, de utóbbit szerintem inkább a szíve irányítja, nem az esze.

Gattuso örökre letette az asztalra a letennivalót! :))

AMúgy én inkább azokat szeretem, akiket a szívük mozgat. Gattusónak pedig abból hatalmas van!

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.13. 00:26:06

Brighit szeressük, a triesztieket bedaráltuk, várjuk a Genoát (tartozunk nekik)!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.13. 00:34:54

@popp: Tudtad nézni a meccset? Ha igen, milyen volt a Triestina, no meg a hazaiak teljesítménye?

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.13. 03:16:08

Nem, kocsmázásba csusszantam. Fórumba kukkantottam, abból az jött le, hogy már az első félidőben gólokkal mehettünk volna csak semmi nem ment be. A fikázósak is elégedetten nyilatkoztak a csapatról. Mondjuk jól néznénk ki, ha másképp lenne ez egy Triestina elleni hazai meccsel kapcsolatban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.13. 04:05:37

@popp: Januárban kedd esti kocsmázás? De irigyellek, igaz, ezt én is meg tudom és szoktam tenni január és június kivételével (na jó, pár alkalom akkor is beesik), de ilyenkor minden ilyen dologra csak mélyen irigykedni tudok. :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.13. 08:40:19

@popp: Saridon és nagy pohár víz lefekvés előtt, és felkelés után ugyanez, esetleg valami jó rostos, nekem általában bejön. ;) Persze, így már mindegy. :)

.Frajti 2010.01.13. 09:45:54

Na, majd én beszámolok erről a tegnapi meccsről, ilyen az, amikor eredmény alapján ítéltek. :)

Jött egy kétes szitu a tizenhatoson belül, a bíró inkább befújta a kiscsapatnak. Doni balra vetődött, Róka meg középre, de inkább picit jobb felé lőtte, így csak a lábával tudta megpöckölni. Egy oda.

A folytatásban azt láttuk, amit vártunk, a Triestina nem jött ki a térfeléről, de az istennek nem akart összejönni a gól. Tizit mi nem kaptunk, pedig két szitu is volt 1 percen belül, mindkettő jogos lett volna. Sebaj, a Róma az Róma, így a lefújás előtt Brighi lecsúszott lövéséből született a gól. A csereként érkező Menez ismét zseniálisat futballozott, és egy gyönyörű Mirkos összejáték végén Vuc remekül érkezett a kapu előtt. Természetesen a Triestina próbálkozott cserékkel, meg felpörgetéssel, de az a tipikus meccs volt, ahol egy percig nem aggódtam, hogy bukni fogunk. Igaz, Ranierivel ez sokkal könnyebb, sokkal okosabban játszik azóta a csapat. Bátrabban is fogadok rájuk. :) Mindig tudom, mikor van esélyünk nyerni, és azt akkor be is húzzuk. :)

Sajnos csak angol kommentárral sikerült nézni, mert ott nem fagyott a stream, de mindegy milyen nyelven nézem, élményt mindig nyújt valami, most épp Cerci nevén kiejtése: Csörcsi. :D

.Frajti 2010.01.13. 09:47:01

@popp: enni enni enni. Lefekvés előtt és után is. sose voltam másnapos .:)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.13. 09:59:24

@.Frajti: Épp most készítek magamnak fasza szenyákat.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.13. 10:09:52

@.Frajti: Köszönöm! Akkor valóban nem volt se az eredmény, se a mutatott játék meglepő. De enni, komolyan részegen, lefekvés előtt? Nekem ez komoly gondokkal járna. Persze, embere válogatja.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.13. 13:19:08

A titkot mondom meg! :))
Enni előtte, utána?? KÖZBEN kellene enni! (Tudom, hogy ti is tudjátok, de nehogy rutintalanok olvassanak)

RolloJuve 2010.01.13. 15:29:05

Utána kell enni, rettentő mennyiségű kaját el tudok fogyasztani egy alaposabb szeszkózás után :D

A Rai Uno le fogja kódolni az esti meccset?

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.13. 15:43:57

@RolloJuve: Ha már ilyen jól elmerengünk a másnapom kapcsán: jelentem, hogy az állapotom stabil.

RolloJuve 2010.01.13. 15:54:42

Fasza, akkor már minden oké, az a jó! :D Amúgy Neocitran-ból kell ébredés után benyomni egyet, az nyugtat is meg egy kis vitamin is kombóban. A közben evésről meg az a véleményem, hogy mindennek megvan az ideje. Az evésnek is, meg az ivásnak is :D

Nem flémelek, de akkor lesz kódolás vagy nem? Csak mert régebben nem kódolták a kupát, de amikor tavalyi szezonban a Lazio ellen volt meccsünk, akkor meg igen. Nálam jobban hozzáértő ember tudja véletlenül, hogy most mi a helyzet?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.13. 16:29:23

MILAN: Storari; Bonera, Kaladze, Favalli, De Vito; Flamini, Ambrosini, Jankulovski; Di Gennaro; Inzaghi, Huntelaar.
NOVARA: Fontana; Cossentino, Centurioni, Ludi, Gheller; Shala, Porcari, Tombesi; Rigoni; Bertani, Gonzalez.

Érdekesség, hogy a gólszerző öccse játszott a vendégeknél.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.13. 16:46:57

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Fontana szépen röpköd. Amúgy még ezer éve nálunk is volt cserekapus.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.13. 18:37:40

@RolloJuve: Nekem már csak távoli emlék a rai-közvetítés.
Korábban sok logikát nem fedeztem fel abban, hogy mit kódolnak, s mit nem!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.13. 20:29:32

Ez szép meccs lehetett, kiállítások, gólok, meglepetés.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.13. 21:13:01

Genoa-Catania 1-2 (Plasmati kétszer az elején, majd Rossi a 60. körül). Rómával játszanak majd, ha jól emlékszem!)

Juve-Nápoly 1-0 a 25.-ben. Ferrara nem spórol. Nem spórolhat!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.13. 21:15:45

Nápolyban játszik Dossena, az új fiú!

A Genoa kiállításai a góljuk után 1 perccel volt. Nem az ünneplés miatt.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.13. 22:25:05

Egész szép amit mutat a Juventus, kíváncsi leszek kitart-e a lendület pár nap múlva is.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.14. 00:16:21

@mbemba: Szerintem a Chievo most már összekapja magát, nem engedhetnek meg maguknak ennyi nyeretlen meccset. Még ha tovább is jutnának a firenzeiek ellen, egész nagy önbizalmuk lehetne!

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.14. 00:57:12

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Szterintem meg nem tragédia a Chievonál, ha az Inter-Roma-Juve hármas ellen nem szereznek pontot. Eleve sokkal jobban állnak, mint tavaly ilyenkor. Nem láttam egy Juve meccset, de tényleg csak egy Del Piero hiányzott eddig?

.Frajti 2010.01.14. 01:35:00

hogy holnap ne legyen másnap, nekem is ennem kéne. :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.14. 08:07:00

@popp: Én azt hiszem azért úgy gondolkodnak Veronában, mikor, ha nem most gyűrik le a Juventust, és igazuk is van, én is abban bízom, hogy amíg megy Torinóba a Lazio, addig nem váltanak edzőt. Aztán persze kérdés, milyen pluszt ad nekik ez a győzelem. Összefoglalót láttam, nem sokat mutatott a Napoli, szerintem nem nagyon búslakodnak ők a kupa miatt.

@.Frajti: Kezd a poszt átalakulni mulatós beszámolóvá, nem baj, az egy másik kedvenc témám. :)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.14. 10:24:07

Pellissier nem utazott el Firenzébe.

Hogy milyen világot élünk:(( A Fiorentina a csapatkapitányát adta el: Dainelli a Genoába igazolt. Ráadásul az idény elején a Samppal tárgyalt!!

.Frajti 2010.01.14. 12:21:39

Bocsánatot kérek popp és a nevemben, de hát nekünk Róma szurkolóknak kellett egy kicsit ünnepelni. :D

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.14. 17:48:24

Gyors 2 gól volt, pedig már azt hittem, itt az új meglepetés.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.14. 18:09:04

Firenze-Chievo 3-2 (0-1, 1-1, 1-2)

Nem volt jó a Chievo! A Fiorentinában jól focizott Mutu, meg mikor bejött, akkor Marchionni. A védelmük hihetetlenül gyenge - a kapus Avramovot beleértve. Jó volt még a márciusban 17 éves Babacar is. Szenegáli és csatár ő!

Nem játszott Vargas, Juvetic, Gilardino, illetve Luciano és Pellissier.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.14. 18:17:13

@mbemba: Igen, az tudni lehetett ők biztos nem játszanak, de Luciano és Pellissier miért nem utazott Firenzébe?

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.14. 18:28:35

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Pellissier alig-alig heverte ki az Inter elleni meccset. Kapott ő akkor mindenhová!
Lucianóról nem tudok. De azt tudom, hogy ő sem mai fiú, szóval kell neki a pihenés!

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.14. 19:23:32

@mbemba: Az Eribertoként eltagadott éveket visszahozni már nem lehet ;-).

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.14. 19:27:30

@popp: :))

Jógyerek ő! Attól a történettől pedig még inkább!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.14. 21:44:40

Nem valami nagy meccs ez a római, lett volna már pár lehetőség gólt lőni...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.14. 22:30:17

Ez azt hiszem innentől megvan! Floccari ahány meccsen pályára lép, gólt szerez. :)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.14. 22:52:00

A 65.-től kapcsolódtam be, és néha volt olyan érzésem, hogy itt gátak szakadnak át.
Meg ennél a kupameccsnél éreztem azt, hogy akár bajnoki is lehetett volna.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.14. 22:54:02

Lazio-Palermo 2-0 Kolarov, Floccari
Udinese-Lumezzane 2-0 Corradi, Lodi

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.14. 23:12:41

Ez az a Lazio, amit látni szeretnék mindig a pályákon! Lehet, hogy nem játszik mindig fölényben, lehet, hogy vannak hibái, de végül győzedelmesen és magabiztosan fejezi be a csatát!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.14. 23:16:08

No ha a Roma szurkolóknak egy harmadosztályú csapat elleni továbbjutást lehetett ünnepelni, akkor nekem is lesz mit holnap. ;)
Jöhet a Fiorentina!

.Frajti 2010.01.14. 23:26:53

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: A Triestina drukkerek nevében kérném ki ezt a lealacsonyítást. Mi az, hogy harmadosztály?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.14. 23:32:03

@.Frajti: Ej na, teljesen igazad van! Másodosztályúak, elnézést tőlük ezúton is.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.14. 23:40:00

Triestina ifijei a Triesztinik. Hö-hö!

Szép éjt für alles!

:))

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.15. 19:59:09

Fio-Lazio jan. 20, 21 óra,Rai3
Roma-Catania jan. 26., 21, Rai2
Milan-Udine jan. 27., 21, Rai3
Inter-Juve jan. 28., 20,45, Rai 1

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.15. 22:42:34

@mbemba: Jó hogy a Lazio játszik legelőbb, no meg talán tv is adja.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.15. 22:46:25

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Most jól odabökök neked! :))
Örülnél, ha egy hét múlva játaszanának, mert akkor az azt jelentené, hogy Európába lenne a csapat. :)
Bocs!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.15. 22:52:41

@mbemba: Sajnos igazad, ha akár csak ilyen formát mutatott volna a csapat, mint most, fogadom hogy nem estek volna ki. De késő bánat! Mindenesetre bízom a jó kupaszereplésben, nem legyőzhetetlenek a firenzeiek.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.15. 22:57:18

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Régi mániám... (nem popp, nem úgy folytatom:), hogy Foggia szerepet kapjon. Én a válogatottban láttam! (volt is ott rövid időre) Hihetetlenül ügyes!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.15. 23:20:26

@mbemba: Igen, nem véletlenül volt válogatott, nagyon szép dolgokat tud. Most azonban hihetetlenül formán kívül van, teljes joggal nem kezdő, semmi sem sikerül neki, és ettől a kedve is hamar elmegy, fáj ezt mondani, de kolonc ha a pályán van. Remélem, hogy a felépülése után, mivel most sérült, egy jobb formában lévő Foggia tér vissza, nagy szükség lenne egy olyan Foggiára!

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.15. 23:24:11

Foggiával jobb, Foggiával szebb! :))
Tényleg!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.15. 23:37:29

@mbemba: Örülök hogy ilyen szimpatikus, én is kedvelem. :) De ha láttad akármelyik őszi meccsen is, te is tanúsíthatod, hogy észrevehetetlen, és haszontalan a játéka, alig akad egy jó megmozdulása is. Ezért reménykedem, hogy egyrészt most nem adják se el, se kölcsönbe, másrészt hogy nagyot javul a játéka.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.16. 10:13:12

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Nem láttam az idén, azt hiszem. De egy rosszul játszó csapatban nehéz jó teljesítményt mutatni.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.16. 10:22:35

@mbemba: Ez tény, de ő az átlagnál is szinte mindig rosszabb volt, sajnos.
süti beállítások módosítása