Olasz fórum

Olasz fórum

Itt az észak-írek és a szerbek elleni keret

2010. október 03. - mbemba

Holnap délben a következő játékosok találkoznak Covercianóban:

Mirante (Parma), Sirigu (Palermo), Viviano (Bologna) a kapusok; védők: Cassani (Palermo), Zambrotta (Milan), Bonucci (Juventus), Bovo (Palermo), Chiellini (Juventus), Gastaldello (Sampdoria), Antonelli (Parma), Criscito (Genoa); a középpályán ott lesz: De Rossi (Roma), Lazzari (Cagliari), Marchisio (Juventus), Mauri (Lazio), Palombo (Sampdoria), Pirlo (Milan), Pepe (Juventus); csatárok: Cassano (Sampdoria), Gilardino (Fiorentina), Pazzini (Sampdoria), Borriello (Roma), Rossi (Villarreal).

Nincs ott a Prandelli-csapatban a kissé sérült Montolivo, de hiányzik Quagliarella is – Balotelli még épülget. Némiképp talán meglepő Zambrotta behívása. Újdonság Prandellitől a Lazio vice-csapatkapitányának, Maurinak a behívása.

Pénteken Belfastban játszik a csapat, kedden pedig a szerbek ellen kell bizonyítani, Genovában. Cél a 2012-es Európa-bajnokság.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr222342697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.10.04. 22:10:41

Amúgy Gilardino és Antonelli sérülés miatt már haza is utaztak!

Floccari és Molinari helyettesítenek.
süti beállítások módosítása