Olasz fórum

Olasz fórum

Ismét német-olasz lesz

2011. február 06. - mbemba

Az olasz válogatott visszatér Dortmundba, hogy egy barátságos, egy igazi presztízs mérkőzést játszon a német válogatottal. Szerdán 20,45-kor kezdődik a meccs!

Kapusok: Buffon (Juventus), Sirigu (Palermo), Viviano (Bologna); védők: Astori (Cagliari), Bonucci (Juventus), Cassani (Palermo), Chiellini (Juventus), Criscito (Genoa), Maggio (Napoli), Ranocchia (Inter); a középpályán: Aquilani (Juventus), De Rossi (Roma), Giovinco (Parma), Mauri (Lazio), (Sampdoria), Montolivo (Fiorentina), Nocerino (Palermo), Thiago Motta (Inter), Palombo (Sampdoria) játszhat; elől pedig: Borriello (Roma), Cassano (Milan), Matri (Cagliari), Pazzini (Inter), Rossi (Villarreal) kaphat szerepet.

Az újdonságok ezek lennének: visszatér Buffon, összeállhat az egy éve még Bariban focizó védőpáros (Bonucci, Ranocchia), az immár pármai Giovinco is utazik, elől pedig végre igen komoly a választék. A FIFA még nem bólintott rá Thiago Motta szerepeltetésére.

2006 júliusában Dortmundban 2–0-ra nyert a pár nappal később Berlinben is győztes Lippi-csapat.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr82642969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2011.02.08. 22:51:11

Motta már 2006-ban Olaszországnak szurkolt, pedig akkor még Barcelonában focizott. Szülei venetói származásúak, így már régóta megvan az állampolgársága. Játszott a brazil u23-ban, ezért volt bizonytalan némiképp a behívás lehetősége.

Kell De Rossinak a konkurencia!

.Frajti 2011.02.09. 09:51:31

A kijelölt kezdő:

Buffon, Cassani, Bonucci, Ranocchia, Chiellini, Montolivo, Motta, De Rossi, Mauri, Cassano, Pazzini

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2011.02.09. 14:46:42

@.Frajti: Köszi!
Stressz van odakinn? (német részről)

.Frajti 2011.02.09. 17:38:07

@mbemba: hazaköltöztem :D

de szerintem nincs streessz, ez csak egy frendli meccs :D

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.02.09. 23:20:32

Mauri kurva jól játszott, én nem is értem, hogy akkor hol rejtegeti mostanában ezt a formáját, valóban ott lehet végig a 2012-es csapatban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2011.02.10. 10:39:34

Teszett nekem mindenki! Érdekes kísérlet lesz ez a Chiellini balhátvédként. Szerintem a Juvéban is ez lesz a szerepe, miután Barzagli és Bonucci fog benn játszani.
Aztán a De Rossi-Motta kettős is jó. Kreatvíak is, védekeznek is. Cassani is jött előre eleget, de Chiellininek sem kell hátul maradnia. Aztám Maggio és Criscito is elég jók.
Az első félidőben Pazzini és Cassano párszor jól kavart, s Rossi is lehet kezdő bármikor.
Szerintem van ebben spiritusz!
süti beállítások módosítása