Olasz fórum

Olasz fórum

Dortmund, Berlin szép és jó, s München?

2011. március 14. - mbemba

Ha egy olasz focit szeretőnek azt mondják Dortmund vagy Berlin – főleg a 2006-os világbajnokság óta (korábbról is vannak szép emlékek) –, akkor csupa szép és jó jut eszébe. Holnap München neve is odakerülhet az említettek mellé.

Fura dolog ez, de mégiscsak így van. Fura, mert az Interben csak elvétve fociznak olaszok, és mégis: az Inter a Serie A-t egyedül képviseli, s könnyen lehet, hogy szerda reggelre nincs olasz csapat az eurpai kupaplaccon, pedig odébb még a végkifejlet. 0-1-ről indulni a Bayern ellen nem igér sok jót. Ugyanakkor Leonardo megjegyezte, hogy az Inter győzelme nem lenne meglepetés.

Az Inter játéktudása megvan a csodához, hiszen a mostani keret nem gyengébb a tavalyinál. Ráadásul – sokak szerint – mióta nincs Benitez, a kispadon sincs galiba. A keretre visszatérve: kiderült, hogy Milito és Lucio is elutazott Monaco di Bavierába.

Szerintem nagyon nehéz értelmes dolgot mondani a továbbjutásról, az esélyekről, hiszen egy ártatlan momentum is döntő lehet. Egy információ azonban legalább meglephet mindenkit (egy kicsit legalább): Sneijder még nem játszott a múncheni arénában.

A bejegyzés trackback címe:

https://olaszforum.blog.hu/api/trackback/id/tr982739405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

La Serenissima 2011.03.15. 11:36:38

továbbmennek, 2-1 lesz. csak Gomezt fogják meg.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2011.03.15. 22:39:47

:)))))))))))))))))))))

A foci az egy olyan játék......... :)))))))))))))))))

.Frajti 2011.03.15. 23:19:57

Nem láttam, és azt hiszem, ez volt a jó taktikám! :)

madbalee 2011.03.16. 14:09:11

@.Frajti: Attól függ mi volt a célod;)
süti beállítások módosítása